Ahoj. Asi se to tu už resilo ale nemohu to najít. Resil jste to někdo ? Jde mi jen o zadek předek mam. Díky za informace. Tady to resil kratší aretací koncového převodu.
lupen přiložený následující obrázek:
Jako nechci Ti do toho camrat, ale to táhlo - záchyt momentu je tam právě proto aby srovnal zadní hrušku do osy s výstupní hřídelí z převodovky. Tím že to takhle zlomíš ten kardan a soukolí bude dostávat štosy jako kráva... viz video niže: YouTube Video
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
no to ano to chápu. já jen jestli němá někdo nějakou zkušenost, nebo jiný poznatek. ps: pěkný video
Upravil lupen dne 24.03.2017 21:32
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
VojtechPolicky napsal:
Jako nechci Ti do toho camrat, ale to táhlo - záchyt momentu je tam právě proto aby srovnal zadní hrušku do osy s výstupní hřídelí z převodovky. Tím že to takhle zlomíš ten kardan a soukolí bude dostávat štosy jako kráva... viz video niže: YouTube Video
a nakonec otočil křížek o 90° ?? vidím dobře ?
Upravil lupen dne 24.03.2017 21:37
Ahoj. Je fakt, že kluci z S-boxer fóra používali pro 1100 S na Boxer-cup vzpěru s proměnlivou délkou, aby doladili úhel převodu při změně výšky, a tušim že i napevno použil někdo vzpěru z GS. Podvozky zvyšovali kvůli úhlu náklonu při použití širší zadní pryže... já osobně jsem zvyšoval 1100gs tak, že jsem si na zadní Ohlins nechal udělat na míru zesílenou a prodlouženou vidličku, ale šel jsem jen na úroveň GSA.
Pic, Mel
Wer später bremst, fährt länger schnell.
no nad tím jsem taky špekuloval. si asi nepamatuješ o kolik jsi to prostavoval, protože tě nohavice o moc nepustí cca 3mm ? ono to na té páce bude víc, musel bych to propočítat. předek jsem dal z GSA ale zadní nikde není. a nevim jestli by sel přebastlit na 11ku neměl jsem ho v ruce.
Ahoj, myslim, že o 7mm, ale jistý si po letech už nejsem. Nechal jsem zvýšit zdvih tlumiče výměnou dorazu a prodloužit vidličku. Myslim, že s originálním tlumičem zvýšení nedosáhneš. Z 1150 pak má samozřejmě zcela jiný úchyt na vidlici
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Melizoy napsal:
Ahoj, myslim, že o 7mm, ale jistý si po letech už nejsem. Nechal jsem zvýšit zdvih tlumiče výměnou dorazu a prodloužit vidličku. Myslim, že s originálním tlumičem zvýšení nedosáhneš. Z 1150 pak má samozřejmě zcela jiný úchyt na vidlici
Holandská firma Bakker vyrábí na CNC třípolohovou variabilní vzpěru v provedení krátká (365-375-385mm) a dlouhá (375-385-395mm). 250E. Moc krásný. Napíšu ježíškovi
Melizoy napsal:
Melizoy napsal:
Mám zítra udělat v garáži foto?
čekám a nic-..
"...budou ležet tady na tom stole!"
"A kdo to tam dá?"
Já nevěděl, že Tě to zajímá. Až se dostanu do garáže, tak pošlu.