Doslova tam píšou netěsnost brzdového systému předního kola, která může vést k vytečení brzdové kapaliny a v určitých případech k nefukčnosti.
Je to už druhá, které mě potkala, první byl problém s imobilizerem(EWS)což bylo taky gut, páč jsem zůstal viset na cestě!
Mě praskla trubka, kapalina potekla a sežrala barvu na převodovce a kardanu ale Autec se k tomu postavil good , dali vše nové oprava za cca 100 000,-
... servis a diagnostika BMW Motorrad
je to tak,akorát k tomu imobilizéru a brzd.okruhu,mi ještě dluží přední pružinu u esa,taky svolávačka,ale soudruzi v NDR neposlali do autecu díly,konalo se to nějako asi v říjnu.taky mám 08
hmm mě nikdo nic neposlal, jak je to možný?
jak vůbec vědí vaše adresy? podle registrace motorky? nějak mi to nejde do hlavy
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Taky by mě tozajímalo, mám BMW 1200 08 šedej dovoz z DE. Ale jinak servisuju v Autecu, takže by mě zajmalo, jak mi to budou posílat.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
no tak ja mám adv 2007 koupeno v čr a krom ews který mi měnily na záruku v rakousku mě nikdo neoslovil ???? tak su sám zvedavej ?
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Kdo mán šedý dovoz nebo kup z druhé ruky, tak má samozřejmě smůlu a musí si to hlídat sám.Pokud běží záruka,jepo problému. Proto je fajn, že se tady na tyto věci upozorňuje.
A co když mám koupeno nové v ČR, ale v Renocaru v Brně....tam už motorky mezitím zrušili a vůbec nikdo se mi neozval! Mám 1200GS duben 2006...
Nejde to někde najít podle VIN nebo podobně? 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
A co když mám koupeno nové v ČR, ale v Renocaru v Brně....tam už motorky mezitím zrušili a vůbec nikdo se mi neozval! Mám 1200GS duben 2006...
Nejde to někde najít podle VIN nebo podobně?
Pokud máš servisku, tak je to bez problémů.Každý, kdo dělá ofic. servis BMW se musí podívat, co a kdy bylo dělané. Přesto bych je na to upozornil.
K dopisu o problému přikládají ještě oznámení, jestli si moto mezitím prodal, ať jim nahlásíš nového majitele a oni ho budou kontaktovat.