Zdravim planujem kupit tanvak na R1200 GS 2007 hlavne ked je plastova nadrz co by ste odporucali ci original GS alebo ina znacka a kolko litrova vopred. Dakujem pekne
Ahoj. Mám ADV a používám podkovu a malý tankvak od SW Motech. Velký tankvak (i originál) mi vepředu prostě vadí. Takže mám mrňouse velikosti tohoto https://www.hzmot...ngage.html a jsem spokojený.
Čauko ja som hľadal tank vak na ADV 2010 a našiel som Givi XS308 tank vak na podkovu nádrže + 20 lit./ladvinka. Som s nim spokojný minulý týždeň som s ním bol v Rumunsku a super, ale je dosť veľký a do terénu to moc není, záleží ne tebe, na čo ho chceš použivať ... na dlhé cesty je super ...
Mam TT Companero, nejdrive jsem si nemohl zvyknout a ted uz vsechny delsi cesty bereme s sebou. Mohu doporucit! Nadrz nenici, sundava se celkem dobre.
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Na své předchozí 1150 GS jsem měl tankvak Lojzo, měl základnu chycenou popruhy k rámu a samotný vak byl k němu chycený zipem. Vypadalo to sice ne moc pěkně, ale účel to plnilo perfektně a jelikož hodně používám mapy pod slídou, tak mi to vyhovovalo. Klasicky se taky dal zvětšit objem odzipováním. Pak jsem měl na další motorce (Tenerce) vak Ewog - byl takový malý, měký, nic moc, ale cena byla proti Lojzu poloviční - cca 1000,- Kč. No a teď jsem si koupil už použitý vak Touratech a musím říci, že tahle firma nabízí hodně muziky, ale i za relativně hodně peněz - u nového, ale to srovnávám s českými výrobci, které jsem jmenoval výše. Se zahraničními výrobci tam už takový rozdíl nebude. Materiál a zpracování perfektní a uchycení jednoduché a účelné. Je totiž přesně tvarovaný na nádrž 1200 GS. Takže velká spokojenost.