Vím, že je to prkotina (ale těch se tu řeší tuny )...
Jak máte uchycené na moto ty malé 2 litrové kanystry. Máte je někde na moto a nebo na alu kufrech klasicky vzadu a kdyžtak jak je máte připevněny? SAMO DOMO nebo TT či HUSKY... atp??? No a nebo už to dělá ajíí BYSTŘICKÉ (jehož práce se mi velice líbí!)?
Já mám na moto zegy a tak asi klasicky šoupnu na ně, ale budu rád za jakékoliv info a foto...
díkec kluci
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
KANYSTRY (2Litrové) jak je máte na UCHYCENÉ na moto?
Přidané 11.03.2009 13:31
MirekNej napsal:
možná se někoho dotknu, ale proč vozíte ty kanystry, copak ve 400 km nenarazíte na benzínku? že by opět jen frajeřina?
Mě rozhodně nejde o frajeřinu, ale o funkčnost! Už nám jednou došel benzín mimo civilizaci a ani hadičku jsem s sebou neměli a tak šaškovali s petkou...
No a v druhém budu vozit olej na dolévání - bo vždy je potřeba do toho našeho BOGSERA...
Loni jsem ty kanystry vozil uvnitř kufru, ale proč by jsem si ubíral místo!
Přidané 11.03.2009 13:44
Míro, no jasně, že je to frajeřina, kdo nemá na GSu kanystry, jako by nebyl a nikdo se s ním nebaví! Ale už se mi ten výdobytek taky hodil, i když ho nemám.
Přidané 11.03.2009 14:00
Klucí hlavně se tu nehádejte...
Kolik už jsem potkal masírkářu co to mají jako obrněný vůz a pod širákem v životě nespali... Nehádal jsem se s nima - je to přeci každého volba.
Přidané 11.03.2009 14:10
MirekNej napsal:
možná se někoho dotknu, ale proč vozíte ty kanystry, copak ve 400 km nenarazíte na benzínku? že by opět jen frajeřina?
Ja teda nevim, ale tohle jsou kanystriky na vodu jinak ja mam jeden a na druhy strane lahve na benzin do varice, vodu na vareni fakt potrebuju na kazdy ceste a kolikrat jsou i ty 2L malo, navic rano si potrebuju cistit zuby atd a pokazdy se nepostesti spat u jezera nebo reky.
Osobne hadicku na benzin vozim stale, ale jeste jsem ji nepotreboval 30l nadrz zatim stacila,ale stacila mi i 20l co jsem mel predtim.
Přidané 11.03.2009 14:27
Jo jo... nádrž na 30 nebo 20 litrů. Jeli jsme s kamarády a došel nám benzín u jednoho stroje a tak se to muselo řešit - takhle by se "napil" z kanystru a nemuseli jsme se 2 hodinky zdržet...
Přidané 11.03.2009 14:51
TT od letoška prodává univerzální držák na ZEGY.
Jde o to, že na kufr se přidělá základnová plotna, na kterou se pak chytají různé dílčí držáky (na kanystr, lahev, lékárničku, rolku, atd...)
Jde dát jak na ZEGA PRO, tak na klasické ZEGY.
Tady je seznam všeho, co se dá na kufr montovat podle potřeby: http://www.tourat...ath=25_167
Osobně jsem přesně toto loni postrádal. Přišlo mi škoda vrtat držák na kanystr, když mohu na jiné cestě potřebovat něco jiného.
stepan přiložený následující obrázek:
[77.92Kb]
Upravil stepan dne 11.03.2009 14:52
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Přidané 11.03.2009 14:56
Štěpáne je to zcela jistě dobrý nápad od TT, ale já tam budu vozit zcela jistě jen ten kanystřík (benz. a oil). Na vodu mám outdoor vak. A ostatní cpu do kufrů. A užiju to jen na dovolených. Takže, aby jsem do toho takhle "sypal" finance mi přijde zbytečné... Tady po čehách jezdím většinou jen na lehko max. s baťohem nebo vakem... A tady olej nepotřebuji dolévat a ají benzínky tu jsou
Nápad je to samozřejmně dobrej o tom žádná...
Přidané 11.03.2009 15:52
MirekNej napsal:
Já ho mám na olej, benzin navíc jsem zatím nepotřeboval, když to jde tak raději dotankuju a 30 l v nádrži je docela dost.
Pixla s olejem v kufru mi zabírala místo.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Přidané 11.03.2009 17:04
Mám prosbu, jak si objednat u TT kanystr, držák mám ale kanystr mi nějak chybí. Musím se u TT registrovat abych si něco objednal? Popište mi prosím postup jak objednat.
Přidané 11.03.2009 17:06
MirekNej napsal:
Já ho mám v TT držáku zezadu na kufru a přikurtovanej těma TT kurtičkama.
Měl jsem ho na olej ale změnil jsem to na benzín. Z toho hlavně dolejvám vařič a občas se to hodí na opláchnutí prstů od olejnatých sajrajtů.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Přidané 11.03.2009 17:13
Mám prosbu, jak si objednat u TT kanystr, držák mám ale kanystr mi nějak chybí. Musím se u TT registrovat abych si něco objednal? Popište mi prosím postup jak objednat.