Po loňském cenovém úletu, kdy jsem si zavezl npvé pneu do Stratosu a nechal "jen" přezout (a skončil v tom za 1600,-) bych chtěl poprosit o radu - kde přezout GS LC?
Do Stratosu už nejedu, taky vzhledem k tomu, že jsem jim řekl, že staré pneu si chci nechat a ony se "ztratily"... (byly na nich najety jen cca 4000 km).
Ideálně sháním servis, kde objednám pneu přímo do servisu a už je tam jen přijedu přezout. Díky za tipy.
petr_v napsal:
Po loňském cenovém úletu, kdy jsem si zavezl npvé pneu do Stratosu a nechal "jen" přezout (a skončil v tom za 1600,-) bych chtěl poprosit o radu - kde přezout GS LC?
Do Stratosu už nejedu, taky vzhledem k tomu, že jsem jim řekl, že staré pneu si chci nechat a ony se "ztratily"... (byly na nich najety jen cca 4000 km).
Ideálně sháním servis, kde objednám pneu přímo do servisu a už je tam jen přijedu přezout. Díky za tipy.
A cemunse divis. Zentinto budem prezouvat za 300k prontve krasne modre oci? Ty pneu se tam valeji do dnes pokud myslis ty Mitasky..proste v Bmw se jede na casovky a na prezuti GS je 10aw cozbje 50 minut .
... servis a diagnostika BMW Motorrad
co ten co tam zustal po pneu Cerveny?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
petr_v napsal:
A cemunse divis. Zentinto budem prezouvat za 300k prontve krasne modre oci? Ty pneu se tam valeji do dnes pokud myslis ty Mitasky..proste v Bmw se jede na casovky a na prezuti GS je 10aw cozbje 50 minut .
Metzeler Tourance Next, na kterych bylo najetych 3300 km. Holt nekomu udelaly radost. Nenasly se.
To prezuti ok, vsak ja to nerozporuju. Neni to nic proti tobe. Proste to nejaky cas zabere a hodinovka je dana.
Kazdopadne ty pneu podelal asi nekdo na prijmu.
Upravil petr_v dne 05.12.2017 18:39
V Praze, okoli dost problem prezout moto a tak pozitri uz maj funkcni kompl stroje + plny sklad gum v Touratechu - Modletice ...
Upravil cizak dne 06.12.2017 04:05
doplňky Touratech, diagnostika a servis moto BMW,KTM, a jakékoliv dle dohody ...
cizak napsal:
V Praze, okoli dost problem prezout moto a tak pozitri uz maj funkcni kompl stroje + plny sklad gum v Touratechu - Modletice ...
V Praze a okoli NIKDY nebyl problem prezout pneu. A sorry, ale stroje ani plny sklad gum z nikoho neudela profika... hlavne aby jste v tom vasem Touratechu umeli pouzivat momentovy klic...
Tohle berte jako varování. Přezouval kamarád, dobrá cena obutí, práce grátis. bez dokladu. Od té doby jezdím do Inveltu. Obutí si můžu přivést svoje, nebo mi ho objednaj, cena za práci standart, vše s dokladem, po odečtu DPH jsem na tom jako u toho uličníka v garáži. a má nějakou garanci na kvalitu práce. Nejhorší je snaha ušetřit ať to stojí co to stojí. Co mi bude stát oprava disků ještě netuším.
Pamilton přiložený následující obrázek:
souhlasím.. proto já a všichni moji známí jezdíme k Červenýmu.. umí to a dobře, má dobrý mašiny, umí vyvážit baworácký kola který mají jiný středy než jiný motorky, je férovej, má dobrý ceny na gumy a do Inveltu a Renocaru dodává pneu právě on.. myslím že v Praze a okolí je zrovna Červený nejlepší volba... a když jsem tam zákazníkem mnoho let a vždy spokojenej tak nemusím zkoušet někoho novýho, jen proto že najednou má nový stroje a sklad plný pneu a napíše to někam na net.. zkušenosti a doporučení jsou podle mě nejlepší reklama.. Zkoušet něco novýho a experimentovat jestli se to povede nebo ne je na mě moc velkej luxus...
Upravil bmwgsa dne 06.12.2017 16:20
Pamilton napsal:
To by člověk mlátil hlavou o zeď.....
TO JE STRASNY.
17 cm
cizak napsal:
jakoze TT uz i prezouva?
17 cm