Ahoj jsou stejný nosiče bočních kufrů na 1100 gs a 1150 gs, budu objednavat od bighusky ale nabízí jen na 1150 tak se ujišťuji. Jemu se nemůžu dovolat. Dik
Upravil svobodakT dne 04.01.2018 16:25
Symetrické nebo lomený?
U lomeného musíš zkrátit blinkry, což takovou maličkost BH neuvádí. Bartus na svých stránkách ano.
Symetrický jsem kupoval přímo na 1100 u Bartuse a pak vrátil. Jedna věc je provedení. Na to kolik udělal držáků a čtu na něj ódy, tak bych čekal, že ten držák sedne jak prdel na díru, ale mordoval jsem se s tím až až, abych to dostal na pozice a 11 díra pro 8 šroub na zadní rozpěrné tyči byla už jen třešnička. Po dotažení mi podložka vlezla do díry. Po namontování to bylo už jedno a zapomenuto.
Proč jsem vracel?
Nikde jsem se nedočetl, že směrem dopředu se držáky rozbíhají a ne málo. Možná kvůli stupačkám, ale já chci rovnoběžné a druhý důvod, že jsou hodně vysoko a pokud chceš, jako já, mít po sundání zadního sedla jednu rovinu s vrchem kufru, tak ti to nevychází.
Neříkám, že toto je špatně, ale je potřeba to vědět a mně to nevyhovuje.
Pak jsem koupil přímo na 1150 u Šustra (už je nedělá, měl poslední), sundal krycí plech z výfuku a namontoval. Přípojné místa jsou stejné, ale 1150 má okolo výfuku víc místa, proto nedej na řeči od lidí co mají 1150, že to musí pasovat. Všechno sedí, ale u výfuku je problém.
Drzaky a kufry zega z 1150 sem daval na 1100 a pasovali tam jak p.r.d.e.l na hrnec...snad jenom vymezovaci podlozka pod jednu stupacku.bud ubrat nebo pridat uz nevim...
Kupredu spatki ni krok...