Ahoj, povedlo se mi pretocit kardan v tlumici kmitu. Asi i vim kdy???? Potom jsem na tom najel 5tis urcite, bez problemu. Pouzity dily v inzercich moc nejsou, navic neni jistota ze bude dobry. Novy stoji lidovych 20k. Krom toho ze nesedi souosost krizku, je vlastne OK. Guma kterou jsou dva dily zality v sobe neni nijak poskozena, nehne se to... Resil jste to nekdo?
Motorka jezdila (zadny prokluzy, nic nezvykleho) a pri beznym servisu, sel kardan ven a nesedi krizky + rysky ktery tam mechanik pri minulem servisu delal. Tak ze se to muselo hnout. Nevim jestli jen o asi 1cm co nesedi krizky, nebo nekolikrat dokola... Nekdy v lete jsem to trosku trapil v nejakych vyjezdech v kamenech, tak predpokladam ze se to stalo tam. Poslednich 5tis bylo jen po asfaltu, pocitove zadny problem pri akceleraci (prokluz). "Na omak" je hridel ok. Nehne se to. Uplne ten samy problem mam na 1100gs. Nesedeli rysky pri servisu. Koupil jsem jetej kardan za 1500kc. U 1200gs je to jina investice tak sonduju co a jak.
Několikrát jsem to řešil u všech možných modelů BMW s kardanem. Je to prostě v "začátku". Pohlo se to sice málo, ale přece. Když tomu zase dáš párkrát pořádně pokouřit a rozebereš to znovu, tak uvidíš, že to bude zase v jiné pozici. Až tě to jednoho pěkného dne v nejmíň vhodnou dobu v nějakém festovním výjezdu nebo těžším terénu ideálně pár tisíc km od domova nechá stát. Dej nový a zase budeš mít klid.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
ErikGS napsal:
Motorka jezdila (zadny prokluzy, nic nezvykleho) a pri beznym servisu, sel kardan ven a nesedi krizky + rysky ktery tam mechanik pri minulem servisu delal. Tak ze se to muselo hnout. Nevim jestli jen o asi 1cm co nesedi krizky, nebo nekolikrat dokola... Nekdy v lete jsem to trosku trapil v nejakych vyjezdech v kamenech, tak predpokladam ze se to stalo tam. Poslednich 5tis bylo jen po asfaltu, pocitove zadny problem pri akceleraci (prokluz). "Na omak" je hridel ok. Nehne se to. Uplne ten samy problem mam na 1100gs. Nesedeli rysky pri servisu. Koupil jsem jetej kardan za 1500kc. U 1200gs je to jina investice tak sonduju co a jak.
Ted ut to je lepsi. Jak pise Tonda novej kardan a klid
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Našel jsem firmu co dělá novu gumu, ale je to jen na R2V, navíc jsou v Améru a vyjde to všechno i s poštou +- stejně jak nový kardan http://www.hender...ducts.html
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad