Ahoj pánové, stal jsem se hrdým majitelem 1150 GSA 2003 dotažené z UK. Lákavá cena je vykoupená spoustou neduhů.... Jednou jsem se nechal zlákat, tak to musim dotáhnout do zdárného konce a tim bych Vás rád poprosil o radu. Motor točil na volnoběh cca 3000 tis. Původně jsem myslel, že je problém v lanku sytiče. Postupně jsem vše odstrojil a chtěl jsem udělat kompletní seřízení. Udělal jsem ventily, vyměnil utržěné silentbločky držáku baterky, vyndal lanovody. Vyloučil jsem problém lanka sytíče, to je volné. Kapky nedosednou na rorazy, jsou stale trochu v záběru, i když jsem povolil zcela stavěcí šroub u heftu a nakonec i u klapek. V kladce lanka sedí dobře (nic není vypadleho), v heftu je bowden taty sedlej do drážky. Tváří se to jako krátké hlavní lanko.... Koncovky na lankách vypadají původní, neopravované. Ještě jsem tu vyčet, že když se mění lanka poprvé, že je potřeba vyměnit i ňjaký plastík. Ale žádné lanko novotou nesmrdí. Lanka chodí v bowdenech volně. Předem moc děkuji za rady. Venca Klatovy
Problém stále nevyřešen, udělal jsem pár fotek, když by někoho něco napadlo. Mé podezření je na použíti ňjakého jiného dílu.... Celková délka bowdenu i s kolínkem štelování (zatočeným zcela dovnitř) je cca 105cm, délka lanka cca 115cm. Když vyndám boční plastik s dorazem u heftu prodlouží se chod a vůle na lanku je. S dorazem (bočním plastikem) je chod heftu 90° a lanko je stále v záběru. Díký za rady...
vencabriza přiložený následující obrázek:
Vyprdni se na to a vem to k někomu, kdo se v tom vyzná. Z těch obrázků je houby poznat. Zkus kontaktovat Tondu a nebo Servisáka, jestli ti neporadí, případně neopraví. Kdyby jsi měl v profylu víc než přezdívku, člověk by tě i nasměroval, ale takhle můžeš bejt i v Ňambikvárii, takže prt.
A jinak nezoufej, já koupil lego a už 10 let to jezdí. Pravda, za vydatné pomoci Servisáka a převodovky od Tondy
Upravil Medik dne 11.05.2018 14:24
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Google není třeba To že jsem z Klatov je v mém dotazu na začátku. Nedostatky v profilu samozřejmě napravím Možná to tak dopadne, že to budu muset někomu svěřit, zatím mé srdce opraváře odolává ????