Ahoj. Prosím o radu. Po mytí motorky, nebo při jízdě v dešti a po dešti mi ukazatel kvaltu píše nesmysly. Poradí mi někdo, kam kouknout, popř. co pretěsnit? Díky M.
Snímač je umístěna na zadní straně převodovky, šikmo dolu vlevo od výytupní hřídele. Teď si nejsem jistej, zda ho dostaneš ven bez sundání zadní kyvky..Je utěsněn okroužkem. Teđ se chytám do garáže, tak udělám pár fotek a pošlu Ti jak vypadá a kde je...
Lítám pomalu a nízko..
Také vyndej z palubky dislej a koukni dovnitř. Ten průhledný polykarbonát jde opatrně odklapnout z toho černého spodku. Občas to hnije u přívodních kabelů, jsou tam zespodu asi 3 diody a ty občas odejdou.
monsery napsal:
Snímač je umístěna na zadní straně převodovky, šikmo dolu vlevo od výytupní hřídele. Teď si nejsem jistej, zda ho dostaneš ven bez sundání zadní kyvky..Je utěsněn okroužkem. Teđ se chytám do garáže, tak udělám pár fotek a pošlu Ti jak vypadá a kde je...
Ahoj,
chci se zeptat, na 1150 se měnilo ložisko v převodovce (odešlo za jízdy) a preventivně lamela na spojce a jak se to všechno pokládalo zpátky, tak na FIDu nefunguje správně ukazatel zařazené rychlosti, na neutral ukazuje dvojku, na jedničku trojku, z trojky pak rovnou šestku... Přečetl jsem na netu co se dalo, ma prosím někdo nějaký tip co s tím? Koupit jiný použity? APO Červený má aktuálně za 790,-kč... Pořadí mi někdo co nejlépe udělat?
Jestli je čidlo stejné nebo na stejném principu jako u 1100, tak mě pomohlo čidlo rozdělat a pod jedním kontaktem byla prasklá pružinka. Tu jsem vyměnil za podobnou, co jsem našel doma a 30 tis. km ukazatel šlape dobře.