http://cz.ebay.comBMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
no... a jake jsou vyhody? Aukcni servery uz u nas funguji a na ebay jsem nakupoval i v zahranici (ebay.co.uk, ebay.de a ebay.com). Nabidka na ceskem ebay bude asi stejna jako na aukro apod. ne? A pokud jde o jazykovou lokalizaci - pokud budes chtit koupit neco od nemce, tak mu stejne budes muset napsat nemecky... jestli mi nejaka vyhoda unika, tak mi to prosim osvetlete...
David - Brno, 1150 GS.
David_BO napsal:
no... a jake jsou vyhody? Aukcni servery uz u nas funguji a na ebay jsem nakupoval i v zahranici (ebay.co.uk, ebay.de a ebay.com). Nabidka na ceskem ebay bude asi stejna jako na aukro apod. ne? A pokud jde o jazykovou lokalizaci - pokud budes chtit koupit neco od nemce, tak mu stejne budes muset napsat nemecky... jestli mi nejaka vyhoda unika, tak mi to prosim osvetlete...
je tam cesky "trh"? nebo jde jen o preklad... zbezne mi to prislo jako varianta 2.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja taky kupoval spoustu veci z ruznych ebay, ale pro spoustu lidi to bylo tezky a zdalo se to jako velka prekazka, pritom to bylo hlavne o tom, ze tomu nerozumeji. Osobne jsem treba nic pres ebay neprodal, ted i to bude pro mne jednodussi...
jinak jde asi jen o preklad,ale cesky trh asi bude nasledovat-tipuju.
Upravil xavier dne 27.03.2009 14:55
Aktualne 1250 GSA HP