prosím o pomoc.. Dokáže někdo identifikovat, z čeho je tato výztuha? V sadě s novými originálními padáky BMW na R 1150 GS (NE GSA!!!) přišla tato výztuha. Je delší a tudíž tam nejde dát. Je dlouhá 685 mm a vzdálenost mezi dírami je 655 mm (střed - střed)
poptal jsem majitele motorek 1150 GS/GSA a správné rozměry by měly být tyto:
1150 GS má vzdálenost mezi dírama (střed-střed) na konci 615 mm a celková délka je 645 mm
1150 GSA má vzdálenost mezi dírama (střed-střed) 545 mm a celková délka je 570 mm
Proto můj dotaz: dokáže někdo identifikovat, z čeho je dotyčná výztuha? 1200 GS/GSA? Bohužel tu teď žádnou 1200 na servis nemáme.. Nebo úplně špatně vyrobené a nejde na nic? Po objednání samotné výztuhy přišla stejně špatně dlouhá - evidentně tedy špatně zabalené v celé várce. S BMW to řešíme ale trochu jim to trvá..
díky všem za poznatky.
bmwgsa přiložený následující obrázek:
asi blbej nápad - co když je to správný díl, jen je špatně naohýbaný???
Pokud změníš ohyby tak, aby si se vzdálil od předního víka motoru, pak vlastně zkráíš rozteče mezi dírama...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Ano. Pro BMW to vyrabi Touratech.. na nic ti neodpovi. Komunikace Touratechu je a vzdy byla nulova... musi si to vyresit BMW. Tam.je to taky pomale ale uvidime..
je to možné. Fyzicky tady tu motorku nemám. fotky mám od zákazníka který si od nás sadu padáku bral a tyto fotky poslal. My jsme zadali dotaz do DE, po dvou týdnech přišla odpověď že máme zadat dotaz do PUMA a čekáme na odpověď. Bral jsem jen rozměry který zákazník poslal ale objednali jsme samotnou výztuhu a sedí s rozměry který zákazník dodal - takže taky špatně.. Dnes jsem do PUMA dodal ty rozměry který by tam měly být a uvidíme.. Jen to trvá...
Jsou tam obracene navareny ty pacicky, o 180 °
Jinak nevim, ze by tt delal pro bmw padaky na 1150.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS