Zdravím pánové... Máme s kolegou stejné motorky (RT 2009 - dvojsvíce) a když jsme byli před týdnem v Bosně, tak mu BC nahlásil nedostatek oleje.. Opravdu byl v olejoznaku na minimu... Olej jsme dolili... Prostě pohodička..
Jenže moje motorka BC nemá, takže on jenom koukne na displej a vidí OIL OK a já se musím ohnout a baterkou svítit skrz kapotáž na olejoznak... Jsem pěkně vyžranej, takže to pro mě moc pohodlný není... Takže mu teď závidím... :-)
Otázka 1/ když nemám BC, mám kontrolu množství oleje??? Nebo jen tlakovýho policajta??
Otázka 2/ Umí někdo moc a moc šikovnej mi do motorky BC dohrát?? Dodat mikrospínač do ovládání, natáhnout kablík na příslušnej PIN a vytisknout si čudlík dokážu... Ale Flash jednotky ne.. Předpokládám, že Galetto co mám na EDC15 jednotky to umět nebude.. :-)
Motorka vybavená snímáním hladiny má jiný blok motoru (s dírou pro montáš čidla - pod pravým válcem). Takže máš smůlu a musíš se ohnout .
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Na Galetto zapomeň, to tady nefunguje... jinak tyhle funkce by měly jít zapnout v budíkách, ale bude Ti to k prdu, protože nemáš čidla...
Olej by furt hlásil nízkou hladinu a teplota jen čárky... otázkou zní, jestli to nejde dokabelovat a osadit čidlama...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Čidlo teploty tu nějaký z jiné moto BMW mám.. a pokud mě paměť neklame, tak když jsem to měl rozebraný, tak konektor na čidlo teploty na motorce je... takže není třeba dokabelovat... Jestli je v ovládání na RT mikrospínač na BC nebo není nevím, ale u R ho tam mám.. Možná ani zde by se nemuselo nic tahat..
Čidlo oleje dodělat je opravdu nereálné (muselo by se vrtat do bloku)...
Takže kromě oleje by vše ostatní mělo fungovat...
Uměl by to tedy někdo v budíkách aktivovat?? Předpokládám že přes GS911 to nepůjde..
Pokud tam kabel na teplotní čidlo máš, tak by se to dalo zkusit.... nepíšeš odkud jsi, ale pokud by jsi dojel do Havl. Brodu, tak to můžem zkusit nastavit... jestli to teda půjde - nikdy jsem to na RT nezkoušel .. při nejhorším to nebude chodit...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
OK, jsem od Mladé Boleslavi, takže do HB příjemná cesta.. Mrknu tedy zda opravdu konektor mám, mrknu do přepínačů, zda mám mikrospínač na BC, ozvu se a rád tvojí nabídku využiju...