hlavně si dej pozor na zvětšování té vůle,protože při pridání a ubrání plynu bude docházet ke škubání a po čase až k rozpadu té hardispojky.Ale to už by byl extrém.tímto tě ale nechci strašit.
Upravil brozkin dne 08.04.2009 20:08
Das ist BMW
brozkin napsal:
hlavně si dej pozor na zvětšování té vůle,protože při pridání a ubrání plynu bude docházet ke škubání a po čase až k rozpadu té hardispojky.Ale to už by byl extrém.tímto tě ale nechci strašit.
No prave to jsem resil az jsem prisel na tohle dnes jsem je objednal v Car servisu
sada stoji cca 420,- takze pohoda Jinak diky kluci
700 GS, 1100 GS
vule tam rozhodne byt musi pokud se to nerozpada uplne nemuze to byt na skodu kdyby tam vule nebyla pri stani a zarazeni 1ky by to tahalo retez nebo skubalo zuby
Jawan napsal:
jeeej to teda vubec netusim a nikde jsem to ani nevidel zitra se muzu podivat na moje moto a pisnu to sem
Ahoj, o víkendu jsem to samé řešil a měl jsem to rozebrané s tím, že po mých 35000 km je gumová spojka v háji a ejhle. Vše OK tři ty gumy úplně jako nové tak jsem to dal zpět a jezdím dál. Je pravda že vůle je tam malinko větší než bych si myslel ale tak jak se píše nahoře, je to tlumič (jak píše TOLI) a vůle tam být musí.
Upravil carodej dne 13.04.2009 21:52