Zdravím
máme na malé bramboře nainstalované padáky od Bartuse a zjistil jsem, že se mě o ně tře brzdová hadice. Na hlavním stojanu je to Ok, ale jak to hodím ze stojanu a ještě propružím, tak se ta hadice po tom padáku smýká .. zatím jsem alespoň na ten padák nalepil tu průhlednou fólii co se lepí třeba na prahy aut, kvůli ošlapání ..
řešil jste někdo něco podobného ?
díkes
š.
chstepan přiložený následující obrázek:
Mám stejné padáky a dnes na výstavě v Praze jsem Bartuse pochválil jak dobře fungují, protože jsem je už několikrát prověřil. Tedy v terénu.
Ale popisovaného problému jsem si nevšiml. Prověřím!
Jezdím mnoho let, ale málo km.
Tak jsem to dnes zkontroloval a opravdu brzdová hadice se dotýká padacího rámu. Rám je trochu "vyleštěný" na hadici to naštěstí (zatím) žádné škody nenadělalo.
Každopádně jsem to hned vyřešil!
Brzdovou hadici a drát od čidla ABS jsem schoval do plastové chráničky. Asi 15 cm mi věnoval soused, který má malou autodopravu. https://storeman....0304_1.jpg
George přiložený následující obrázek:
[171.07Kb]
Upravil George dne 04.03.2019 21:05
.. taky jsem brzdovou hadičku a drát čidla schoval do kousku gumové hadičky .. až se ošoupe tak ji vyměním ... rám se asi jen tak neošoupe :-)
jinak padáky vypadají dost funkčně :-)
(ch)stepan
hmmm... takže Bartus... samozvaný svatořečený ochránce lidských (i nelidských) práv a průmyslových známek kopíruje padáky od Touratechu
Nebo to byl vlastní nápad a jen se to značně podobá, protože není, co lepšího vymyslet? ... asi jak se to vezme a jak se to komu hodí, že?
Aspoň je vidět, jak se věci mají
Křičí ukliď! a v obýváku má nas.ráno
to chstepan: sorry za plevel, ale to jsem musel...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
...jsem se domníval, že moderátor slouží k tomu, aby fórum od plevelu ochraňoval a čistil? A koukám, že i tady musím své iluze krotit.
Holt žijeme v době....
Mr GS napsal:
hmmm... takže Bartus... samozvaný svatořečený ochránce lidských (i nelidských) práv a průmyslových známek kopíruje padáky od Touratechu
Nebo to byl vlastní nápad a jen se to značně podobá, protože není, co lepšího vymyslet? ... asi jak se to vezme a jak se to komu hodí, že?
Aspoň je vidět, jak se věci mají
Křičí ukliď! a v obýváku má nas.ráno
to chstepan: sorry za plevel, ale to jsem musel...
Napsal jsi pekne ale absolutne blbe... Bartus je zkopiroval (asi jako dalsi 4 vyrobci) od SW Motech.. s Touratechem nemaji tyhle padaky absolutne nic spolecneho. Naopak Touratech jsou takovy jebky, ze pri padu se ti maximalne zapichnou do motoru a udelaji vetsi skodu. Horsi padaky na 650 GS nez TT snad ani nikdo nevyrobil....
Jinak musim podotknout ze vyse zminene padaky jsou absolutne funkcni a naprosto famozni!!! Mohu mnoha lety praxe potvrdit.. lepsi nejsou.. co se tyce hadice a kolize s padaky, tak jsem za 10 let nezaznamenal problem....