Ahoj pánové..mám nový problém u mého gsa 04 dvousvíčky. Všiml jsem si že při tlačení motorky do garáže mi začalo vrzat zadní kolo...je to zvuk jako by se třela guma o gumu. Dal jsem moto na hlavní stojan a zkouším kolem pootáčet dopředu dozadu a vrže to neustále v každé poloze kola..zkusil jsem přizvedávat řetěz aby netřel o gumu na kyvce-nic...zkusil jsem na zadní brzdě zatlačit pístky a dat destičky od sebe..taky nic. Fakt nevím odkud to jde. Neměl někdo stejný problém? Díky moc za rady.
Tak jsem to dnes poradne zkoumal a prohizel,poslouchal a zvuk jde jakoby od loziska v zadnim kole ale obe loziska jsou ted meneny maji najeto cca 1000km a menily se i tlumice razu v zadnim kole. Napada me ze bych mel smolika na vadny dil ktery vydrzel tak malo ale loziska jsou skf tak by mely neco vydrzet ale stat se muze. kdyz kolem otacim rychleji tak se ten zvuk zhlasituje a to gumove treni jde slyset vice pisklaveji. Jinde nic nikde o sebe netre vsechno jsem se snazil dobre prohlednout. Tak nevim.