Zdravím, chtěl bych zjistit, zda existují antiradary speciálně pro motocykly s bluetooth do přilby, nebo něco podobného, nedávno jsem vjel do pasti autem za 3 body a nerad bych přišel o ŘP a to na motorce může být raz dva. Stačí nějaké zákeřné měření hlavně mimo obec a o 30km/h je to hned.
Děkuji.
Ivoš.
Hej včera jsem se bavil s borcem co měl v autě pasivní antiradar i rušičku a jel skrz Rakousko. Chytli ho, napařili mu pokutu, poslali auto do servisu na vytahání všech kabelů a elektroniky která se toho týkala a pak jel domů. A stálo ho to čtvrt míče. Jak jsem nakoupil, tak prodávám.
Tak a kcemu potom 150 koni...jesi me chytnou tak potom jedine jezdit na dvouventilu. Cink, cink, ta, ta, ta, cvak, cink, cink, ta, ta, ta....
takze si Ivosu porid dvouventila a kochej se...
Upravil Bohumil dne 26.07.2019 15:57
Kupredu spatki ni krok...
bmwivo napsal:
Zdravím, chtěl bych zjistit, zda existují antiradary speciálně pro motocykly s bluetooth do přilby, nebo něco podobného, nedávno jsem vjel do pasti autem za 3 body a nerad bych přišel o ŘP a to na motorce může být raz dva. Stačí nějaké zákeřné měření hlavně mimo obec a o 30km/h je to hned.
Děkuji.
Myslím, že v obci je to o 30 a mimo obec o 40... ale je fakt, že se čím dál častěji objevují radary, který fotí i ze zadu, takže se to začíná prodražovat.
Letos už jsem si vykoledaoval v Trhové Kamenici 600,- za 58km/h
V ČR se zatím moc neobjevují radary mimo obec, ale je to jen otázkou času.
Naštestí je tato snaha o bezpečnost stejně pokrytecká, jako o ekologii, takže zatím tahají jen prachy bez bodů...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jako v ty T.K. si to dostal na motorce?To už to taky uměj ze zadu ty k...y.Mě přišla z Vilachu za deset dní za 72 20 éček.Ta vím,že to rakušáci uměj ze zadu
no jasně... jak píšu. Takových radarů už je v ČR ranec... upřímně se nedivím... když někteří pam.rdi zneužívají motorky k tomu, aby jezdili prakticky neomezenou rychlostí, tak to přijít muselo, ale aby to někdo nastavil tak, že tě to vyfotí při 58km/h, tak to bych moc rád jel za tím ****em třeba jen jednu hodinu po Praze a spočítal mu všechny přestupky, který udělá... Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
58 je teda vopruz no,ale hosi ale zakladje dodrzovat rychlost ac se nam to zamlouva nebo ne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Antiradar nebrat. Dává falešný pocit bezpečí, pak te naměří jako kolegu, 270 na dálnici.
Antiradar, rusicku, a stejně ho naměřili.
pod trvalým dohledem
Ještě k té Trhovce. Paní na uřadu v Hlinsku pod který to spadá ma asi dvoji metr. Ja po odečtu 3 km 62 km/h na stejném radaru letos v červnu a i ze zaslánim fota za 500 . Jinak v kvetnu Madarsko i s fotkou 30000
hufu.Ted jsme se vraceli z Tallinu a to pobalti je radarama upně narvaný...
martin
Stacio radary nejsou na nic jinýho,než primárně plnit obecní kasy.U nich nejde o bezpečnost,za 58 i 62 je naprosta pí....vina.Navíc to je další omezení svobody v podobě hnusnýho monitoringu.Beru a nemám nic proti,když se tam postaví fízl a chytá,ale tlustá bába sedí v kanclu a posílá pokuty je fakt hnus
Opravte mě, jestli se pletu, ale v obci přes 20km a mimo obec přes 30 je na 3 body a pokutu až 5000,- na silnici, ve správním řízení podstatně více. Když do roka mám opět tento přestupek, tak na místě papíry na jeden až šest měsíců. To může být dříve než na nové boty : | , pokud je pokuta poštou, ne na silnici okamžitě, tak body nejsou, pokuta přijde na provozovatele.
Raději bych zaplatil více, než dostal zákaz řízení, na to je to v ČR snad nejpřísnější.
Vyšší překročení rychlosti - v obci o 20 km a více nebo mimo obec o 30 km a více
Za spáchání dopravního přestupku "Vyšší překročení rychlosti - v obci o 20 km a více nebo mimo obec o 30 km a více" jsou řidičům přičítány 3 body v rámci bodového systému (bodového hodnocení řidičů). Jedná se tedy o jeden z "méně závažných" přestupků. Přestupek je možné vyřešit příkazem na místě (udělením pokuty) do 2500,- Kč. V případě zahájení správního řízení hrozí sankce 2.500 – 5.000. Za spáchání tohoto přestupku se udělí i zákaz činnosti (řízení motorových vozidel), konkrétně na 1 - 6 měs. (spáchá-li 2x a vícekrát za 12 měsíců po sobě jdoucích).
Definice přestupku "Vyšší překročení rychlosti - v obci o 20 km a více nebo mimo obec o 30 km a více", včetně sankcí a počtu bodů pro bodové hodnocení, je uvedena v následující tabulce:
Přestupek (zkrácené znění)
Vyšší překročení rychlosti - v obci o 20 km a více nebo mimo obec o 30 km a více
Přestupek
při řízení vozidla překročí nejvyšší dovolenou rychlost v obci o 20 km/h a více nebo mimo obec o 30 km/h a více
Počet bodů v bodovém systému
3
Příkaz na místě (dříve bloková pokuta)
do 2500,- Kč
Pokuta ve správním řízení nebo trest v trestním řízení
2.500 – 5.000
Zákaz činnosti
1 - 6 měs. (spáchá-li 2x a vícekrát za 12 měsíců po sobě jdoucích)
Paragraf
§ 125c / 1f) 3.
Ivoš.
Pasivní antiradar není snad v Česku zakázán, ale aktivní, (s rušičkou) zakázán je. Internetové obchody jsou plné radarů, ale jen pasivních.
Pletu se, policisté motorkáři?
Nejsem zastánce přehnaně rychlé jízdy, ale jistě je mnohdy bezpečnější rychlé předjetí, ale to může být ten okamžik, co je možné naměřit i u mě vyšší rychlost.
Jel jsem si to s mojí X5 po okruhu kde je šedesátka v pravém pruhu, přede mnou polský kamion, najednou mě kamion dost ostře vybrzdil, tak jsem ve zlosti dal blinkr a sešlápl pedál, když jsem ho v levém pruhu míjel, tak jsem zjistil, že kamion brzdil kvůli měření a měl jsem tam 87km, policisti sedli do auta a už to bylo. Je to zákon schválnosti, jezdím slušně vůči okolí, ale měl jsem smůlu, teď budu rok jezdit jak připo...
Proto ten antiradar, řidičák je pro mě životně důležitý.
Upravil bmwivo dne 29.07.2019 06:39
Ivoš.
Tak ja se vseobecne snazim jezdit slusne.. pokutu jsem neplatil ani nepamatuju, a moje bodova tabulka je cista jak vino. Vloni mi z Francie prisla pokuta z dalnice za vysokou rychlost, kdy vozidlo jelo v miste, kde byla maximalni povolena rychlost 110 km/h rychlosti 111 km/h.. stalo to 45 EUR. Ani jsem nepipl a zaplatil. Za dva dny mi přišla ta sama pokuta znovu. Myslel jsem ze to omylem poslali dvakrat. Spletl jsem se. Bylo to stejne misto, stejna rychlost ale o dva dny pozdeji. Takze dalsich 45 EUR. Bylo to o 1 km/hod a vim ze mam jezdit jeste pomaleji. Mistni fnukalkove s 12 km vic za 500 by se po.srali.. ja proste uberu jeste vic. Nebudu si kupovat antiradar abych mohl jezdit jako dobytek beztrestne. Proste zvolnim. Je to jednoduchy... a sorry, ale tvrdit ze potrebuju antiradar kvuli obcasnemu předjíždění kamionu? Asi vtip ne? Navic ten kdo tomu trochu rozumi, vi, ze pouhy detektor moc nepomuze. Ke zmereni rychlosti laserem staci vterina a za tu nemas sanci zabrzdit. Maximalne prudkym brzdenim vytvorit rizikovou situaci pro ostatni účastníky provozu..
Upravil bmwgsa dne 29.07.2019 07:37
bmwgsa napsal:
Tak ja se vseobecne snazim jezdit slusne.. pokutu jsem neplatil ani nepamatuju, a moje bodova tabulka je cista jak vino. Vloni mi z Francie prisla pokuta z dalnice za vysokou rychlost, kdy vozidlo jelo v miste, kde byla maximalni povolena rychlost 110 km/h rychlosti 111 km/h.. stalo to 45 EUR. Ani jsem nepipl a zaplatil. Za dva dny mi přišla ta sama pokuta znovu. Myslel jsem ze to omylem poslali dvakrat. Spletl jsem se. Bylo to stejne misto, stejna rychlost ale o dva dny pozdeji. Takze dalsich 45 EUR. Bylo to o 1 km/hod a vim ze mam jezdit jeste pomaleji. Mistni fnukalkove s 12 km vic za 500 by se po.srali.. ja proste uberu jeste vic. Nebudu si kupovat antiradar abych mohl jezdit jako dobytek beztrestne. Proste zvolnim. Je to jednoduchy... a sorry, ale tvrdit ze potrebuju antiradar kvuli obcasnemu předjíždění kamionu? Asi vtip ne? Navic ten kdo tomu trochu rozumi, vi, ze pouhy detektor moc nepomuze. Ke zmereni rychlosti laserem staci vterina a za tu nemas sanci zabrzdit. Maximalne prudkym brzdenim vytvorit rizikovou situaci pro ostatni účastníky provozu..