Ahoj, letos jsem musel začít používat dioptrické brýle a nyní v chladných dnech se mi často mlží. Mlží se mi pouze brýle, pinlock ale celkově i plexi okolo pinlocku jsou v pohodě nezamlžené.
Jak to řešíte vy? Je na to nějaká rada, sprej, ubrousky, apod?
Mi to leze natolik na nervy, že jezdím občas bez nich, ale evidentně tomu stálému používání neuteču.
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Prodava se na bryle takova vodicka, vetsinou v optice, kterou se bryle mejou a kdyz vlezes z zimy do tepla, tak se ti bryle nemlzi. Zkusil bych to tim.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vyzkoušel jsem blahé paměti na helmě která neměla pinlock všechny možné babské rady typu ,,pomatlat mýdlem nebo sprchovým gelem a vyleštit" -nevím už co bylo to další -všechno na chvilku nebo rovnou na h*vno jedimý co fungovalo (ne na pořád) tak antifog na plexi motocyklových přileb přímo na toto určený. je na té flašce cca 1/2 deci nápis ,,Anti fog - Bikeit" myslím že by to mělo fungovat i na brýle.Teď to mají v jiném obalu https://bikeittra...ale já to kupoval někde u nás v obchodě s moto doplňkama
Upravil kim dne 25.09.2019 18:59
Pánové, díky za rady, zkusím ten anti fog. Čočky bohužel mít nemůžu, páč na můj problém nefungují, já musím mít vždy něco extra..
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
vztekloun napsal:
Pánové, díky za rady, zkusím ten anti fog. Čočky bohužel mít nemůžu, páč na můj problém nefungují, já musím mít vždy něco extra..
a co mas, teda krome mikrofalu? B|
treba na astigmatizmus jsou toricky cocky.. nosim je 20 let. Pripadne laser..?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
treba na astigmatizmus jsou toricky cocky.. nosim je 20 let. Pripadne laser..?
Jo jo přesně to - cilindry ale včetně presbyopie - už jsem čočky řešil, ale nefungovalo to. Operaci laserem zvažuji, bo jsem měl celý život ostrý zrak a teď mám několik multifokálních brýlí na office práci a na řízení a nebaví mě to.
vztekloun napsal:
Jo jo přesně to - cilindry ale včetně presbyopie - už jsem čočky řešil, ale nefungovalo to. Operaci laserem zvažuji, bo jsem měl celý život ostrý zrak a teď mám několik multifokálních brýlí na office práci a na řízení a nebaví mě to.
ja jsem si kdysi (cca 2002) koupil cocky pote, co jsem zacal nosit brejle a pokazdy, kdyz jsem se v helme nekde zafunel... treba na poli.. NEVIDEL JSEM VUBEC NIC.
proste jsem zastavil a musel jsem cekat. jednou to bylo u nejaky jimky plny much (milliardy! a ty mne mezitim, nez se mi brejle vodmlzila malem sezraly.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Asi to není řešení tvého problému, ale donedávna jsem o tom ani netušil... zajímavá vychytávka třeba do MX brýlí http://www.sport-...le-na-lyzepod trvalým dohledem
me se to stavalo na hokeji (klasika gely, mejdla, samponecky....), ale pred lety mi kamarad co jezdil u charouze poradil ze pouzivaji hadriky na sklo proti mlzeni a jen je sem tam zakapnou vodou, udrzuji se ve vlhku .... funguje to, vydrzi to tak 5 hokeju a ten pruhled se nezkresluje ....
je to myslim tohle, fasuju to z nejake vetsi krabice, ale tu jsem nenasel
Upravil xylem dne 26.09.2019 09:04