Premyslam nad dacim trosku viac do terenu a tie lahke jednovalce to proste nieje pre mna. Zvykol som si na moj kredenc aj v terene. Co sa tyka postoja, posedu nizkych otacok a samozrjme aj brzdeni pri podradovani... len tych konikov by to chcelo kus viacej niekedy.
Ceny za 10 rocne stroje sa pohybuju celkom vysoko. V nemecku si ich celkom cenia. Vraj ich bolo vyrobenych len par tisic. Na SK a CZ ich na predaj vobec nieto.
Ked to nemozem. Kolegov co mam sa im kazde rano smejem ked mazu retaze a predsa to BMW mi volako prirastlo k srdcu. Tento boxer . Kamos sa mi dal odviezt na ktm adventure 1090r a nebolo to zle. Len v prudkych zatackach na neujazdenej sotoline clovek musi ist dost cez spojku. Teda pokial to nieje pilot profi a neda to driftom. A taktiez ked sa ide dole z kopca mne na 1150gs staci podradit a spomali ma to,nakolko to pri KTM tak nefungovalo.
b) mozna je HP2 skoda pro nekoho, kdk je o ni linej i googlit...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mrknul bych se po pěkným Superenduru. Řetěz je to nejmenší dá se řešit tím mazatkem co ti píše Hicks.
HP2ka stojí nesmysl, a až ji koupíš zjistíš, ze sériový podvozek je úplně strasny. A jestli cekas projev boxeru,
na který jsi zvyklý, tak se tu taky moc nekoná. Jestli chceš HP2ku hlavně proto, ze ji chceš, potom ok, ale představa, ze je to GS do terénu je nepřesná.
Sám teď chci měnit převodovku za převodovku z Advíka s delší jedničkou. Ta co tam je za jedna hrabe a na dvojku chcípá...
pod trvalým dohledem
Skoda je len to co voda vezme a svokra zozere. Presne takymto chytrym blabolom som sa chcel vyhnut.
Ale su ludia aj u nas,co sa proste potrebuju ku vsetkemu vyjadrit a vypovedna hodnota 0.
Ide mi o skusenosti ludi co to maju. Realne na tom maju najazdenych xy km.
Miguel : dakujem.
Sorge napsal:
Skoda je len to co voda vezme a svokra zozere. Presne takymto chytrym blabolom som sa chcel vyhnut.
Ale su ludia aj u nas,co sa proste potrebuju ku vsetkemu vyjadrit a vypovedna hodnota 0.
Ide mi o skusenosti ludi co to maju. Realne na tom maju najazdenych xy km.
Miguel : dakujem.
jses na drogach? HP2 ma snad telelever? vzdyt ty se v tom naprosto placas. Hledas motorku s tak prisernym projevem v terenu jako ma telelever? nebo jses jenom linej mazat retez? nebo alespon namontovat scottoiler?
ja jsem sice na HP2 jel tusim jednou nebo ani jednou, ale stala mi X mesicu asi 4 metry od pracovniho stolu.
btw: Miguel ma pravdu.. origo ma tovarne vzadu MECH.
Upravil hicks dne 06.10.2019 20:24
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zutro napsal:
Slávek> však to je Miguel a ten mu tady reaguje...
Dneska už bych nebyl tak příkrý. Tu druhou jsem dal jiný lauf, podvozek od Tractive a není to tak strašné. Ale každá druhá motorka z těch současných udělá větší službu.
A sleduju ty ceny a je to mimo...
pod trvalým dohledem
Nebo si sezen nejakou 12GS/GSA ( treba i bouranou na predek ) a predelej si předek na standartni vydlici s 21 ve predu a dozadu dej 18 a muzes litat. Urcite te to vyjde min jak HP2.
Upravil LUKAS81 dne 07.10.2019 12:42
tak potom jedině přestavět R nine T. https://www.bohem...d+a561.htm
boxer je samozřejmě super motor do terénu, ale nevím, jestli za až takovou cenu... jestli není lepší koupit jakékoliv jiné cenduro typu F800GS...
pod trvalým dohledem
Co blbneš voe, dyť je to pozérská kobyla která se má na terén dívat hóódně zdaleka.
Zdvihy na ho.no, rozměry kol na ho.no, chrániče páček, mlhovka nebo co to je, nesklopný zrcátka atd. atd. Mrkni jak dává ty lavice..., vše na zadek !
Za tu cenu co to stojí se nechceš ani přiblížit k nezpevněné cestě. Máš Hpéčko a takovou kravinu vypotíš.
Hledal jsem levnější řešení pro enduro s boxerem bez teleleveru. Pak mě ještě napadá stará R80/100. Ten Wunderlich má 21ku kit pro přestavbu a zdvihy jsou vyšší. Jak dopadnul pán v třísekundovém videu bych nebral každopádně jako bernou minci. A skákat lavice s cendurem mi stejně přijde zvláštní
pod trvalým dohledem