mmch maji tam 100 tisic protestnich lajku
Upravil hicks dne 03.07.2020 23:52
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele, já bych to tak neprožíval. Je to dočasné logo na fejsbuku, ne na budovách, autech nebo nedejbože motorkách. A samozřejmě je to prázdný virtue signalling, o tom žádná. Na druhou stranu na světě je pořád spousta zemí, kde homosexuálům reálné hrozí velké problémy prostě jen proto, že jsou homosexuálové. A BMW je globální značka. Takže z tohoto pohledu je veřejně přihlášení se k dlouhodobé globální kampani za práva homosexuálů opodstatněné. Když už bych jim chtěl mít něco za zlé, našel bych dost jiných věcí.
cerv napsal:
Takže z tohoto pohledu je veřejně přihlášení se k dlouhodobé globální kampani za práva homosexuálů opodstatněné.
no pockej.. to je ale NAHODA, ze se BMW ucastni pouze a jen POLITICKYCH kampani PROGRESIVNI LEVICE... a ne tech pravicovych.. ze jo
Nerikej, ze ti to neprijde podezrele...? Videl jsi, ze by se BMW zasazovalo za svobodu slova na socialnich sitich.. treba? Nebo Svoboda slova ohrozena neni?
To proste neni nevinna kampan. Je to tema tzv. nove/progresivni levice a to je (alespon z pravicoveho nebo konzervativniho pohledu) nutne zasadne odmitnout.
Nase civilizace je k homosexualum asi nejtolerantnejsi v dejinach.. A STEJNE NAS S TIM VOTRAVUJOU.
Proste posouvaji Overtonovo okno. To by jim nemelo projit.
Tim chci rict, ze muzou jeste vyrazne pritvrdit.. viz Skoda a jeji stopka na Facebooku (pry nemaze dostatecne hate speech).
Upravil hicks dne 05.07.2020 12:08
17 cm
hoši hoši... každý jeden člověk, kterého znám, je v menší či větší míře rasista a homofob, včetně mě. výchova, zkušenosti, nebo jen prostě odpor k neznámému.
záleží jen na míře a aktivních projevech...
pod trvalým dohledem
tohle ale neni vubec o homosexualech nebo cmoudech... to je o naprostem magoreni tzv. Nove levice.
17 cm
Tiez s tym nemam problem. V kazdej praci, kde som doteraz pracoval bol aspon jeden gay alebo lesba. Bez problemov, bo tu v Irsku to ma kazdy na salame. Je to business BMW co si s logom bude robit. Skor ma sralo, ze chceli potopit toto forum, ale uz si nepamatam ci tam bolo spojenie z centralou.
Já to říkám už od r.2004, že nové BMW je motorka pro t.e.p.l.o.u.š.e... Tak tady to máte.
Upravil Hrabe_X dne 05.07.2020 13:03
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jaro81 napsal:
Tiez s tym nemam problem. V kazdej praci, kde som doteraz pracoval bol aspon jeden gay alebo lesba. Bez problemov, bo tu v Irsku to ma kazdy na salame. Je to business BMW co si s logom bude robit. Skor ma sralo, ze chceli potopit toto forum, ale uz si nepamatam ci tam bolo spojenie z centralou.
Jo dokud si šukají někde doma tak jsou mi buzny taky šumák ale v momentě kdy začnou dělat masívní průvody ,,maškarádů" chtít adoptovat děti a přesvědčovat zbytek světa že oni jsou ti normální -nikoliv klasická rodina tak to už je na mě (určitě nejen na mě) moc -ať si myslí kdo co chce
Jaro81 napsal:
Tiez s tym nemam problem. V kazdej praci, kde som doteraz pracoval bol aspon jeden gay alebo lesba. Bez problemov, bo tu v Irsku to ma kazdy na salame.
jenomze tim, ze si BMW to logo do homobarev zmenil prave jasne deklaruje, ze je to pro ne tema naprosto zasadni.
Videl jsi treba, ze by se podobne ucastnili nejake kampane napr. proti zenske obrizce, nebo utlaku jinovercu v mohamedanskych zemich? Ne. Oni si vybiraji aktualni temata levice.
Jako sorry... ale mne napr. kazdorocni votravovani s PraguePride naopak stve proti ****m. Stejne jako mne BLM stavi proti nearijcum.
Kam si kdo strka pindoura je podle mne soukroma vec a mne vyhovuje, aby soukroma zustala.
Upravil hicks dne 05.07.2020 18:53
17 cm