jsem váha, nemohu se sám rozhodnout. Mohu se tedy zeptat na Váš názor, zda osadit BMW R 1100 S ochranným rámem ?
Nebude to jako pěst na oko ?
Po pravdě řečeno, mně se to i docela líbí a jako ochrana hlav je to ideální.
Jen si to nedovedu na tom eSku pořádně představit.
A pokud mě hned nepošlete do háje, tak kde koupit přijatelný z hlediska kvality ?
Nejlépe osobní zkušenost.
Kup si kryty od Marseiusa při pádu na miste nebo v malé rychlosti ti to pomůže a když poletí motorka kotrmelcama kilo do pole tak je jedno jestli tam máš padáky...já je sundal už aji z geesa nebavilo mě se stym zdržovat při servise a stejně jezdím po silnici.toz tak.
Kupredu spatki ni krok...
Tak jsem slídil a našel jsem něco, co nevypadá tak špatně. I se mi to líbí. Mám divnej vkus, líbí se mi i bullterrier :-)
Tapir přiložený následující obrázek:
No tak asi máme opravdu jiný vkus. Mě to přijde jako obludnost. Hlavně si tím výrazně zmenšíš volnost náklonu, což mi na sportovní motorce přijde hloupé.
Ale proti gustu žádný dišputát ...
Jak rika Bohus, mam na erku ty marselusy, snesou bic nez by clovek cekal a vypadaji v klidu, ty ramy sou za trest pokad to netahas do terenu coz u eska nehrozi
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM