Ahoj, jsem Honza, s mnohými z Vás už se známe, ať už osobně, nebo virtuálně.
Toto vlákno bych rád věnoval své nabídce podvozků od firmy Wilbers.
Firma se zabývá vývojem vlastních produktů od roku 1985.
Zásadním rozdílem, oproti valné většině ostatních značek je fakt, že každý jeden tlumič (i ten ze základní řady Ecoline) vzniká na míru a požadavky, resp. hmotnosti a styl využití konkrétního zákazníka. Toto je základní krok k tomu, cítit se na své motorce dobře, protože nedostanete jen "konfekci z regálu", ale rovnou na sebe nastavený podvozek.
Nabídka produktů je opravdu široká, od tlumičů několika různých řad / výbav, přes pružiny do vidlic, tlumiče řízení, po otevřené, či uzavřené cartridge do vidlic, a dále samozřejmě tlumičové oleje. Všechny tlumiče Wilbers jsou plně servisovatelné. Plnohodnotně originálními díly pouze v certifikovaném servisu Wilbers - například u mne
Wilbers samozřejmě nabízí i mnohokrát ověřenou alternativu tlumičů namísto těch originálních v systému ESA.
I zde platí, že získáte tlumiče sestaveny a nastaveny přímo na sebe s plným zachováním funkčnosti ESY a s možností plného servisu tlumičů.
V případě dotazů, nebo poptávky mne prosím kontaktujte:
emailem:
telefonem/whatsappem na 777939493
soukromou zprávou.
Ero přiložený následující obrázek:
[30.7Kb]
Upravil Ero dne 10.11.2020 09:36
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Honzo mam dotaz. Tlumice od tebe i po roce fungujou paradne, ale o vikendu kdyz jsem meril zadni se mi zdalo, ze je horni ulozeni v silentbloku mirne hnute po smeru vinuti pruziny. Je to ok? Kdyz tak nafotim, je to viditelne po sundani sedla.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
čau, zkus mi to poslat fotkou na whatsapp, mrknem na to, dík
ten HPA oměřím dnes
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Slávku a jackA, můžete sem prosím hodit foto? Rád bych si to pro jistotu porovnal se svým Wilbersy, když tu vidím, že to máte oba. Díky
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Přesně takhle se mě kroutí tlumic jiné značky,ten žlutý....už od nova.aji po repasi. Proste to tak je.
Upravil Bohumil dne 07.10.2020 08:26
Kupredu spatki ni krok...
Jo, je to normální, na funkčnost ani bezpečnost / opotřebení to nemá vliv.
jen jeden menší UP když je ta cca polovina října.
Kdo zvažujete obměnu svého podvozku, je zde ideální čas - na říjnové objednávky probíhá klasická akce -10% na výrobky Wilbers !!
Ero napsal:
jen jeden menší UP když je ta cca polovina října.
hele dela Wilbers uz nejaky plug-in na vymenu tlumicu s Dynamic ESA? Tj. napr. ze elektronika zustane, ale mechanika SACHS se vyhodi a bude Wilbers?
Upravil hicks dne 13.10.2020 19:14
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2