Dobrý den všem. Měl jsem nehodu, bohužel po návratu z nemocnice zjišťuju, že přístrojovka na mém R1200R byla úplně urvaná a chybí. Jedná se o ročník 2008 a na motorce zůstal pouze samotný držák přístrojovky a konektor, který se zdá být OK.
Otázka zní: pokud něco takového začnu shánět, a koupím přístrojovku použitou, bude fungovat s mojí motorkou? Nebo je tam nějakej chyták a jsem úplně v pr...? Případně, existuje možnost použít alternativní budíky např. Koso? Díky za pomoc.
Update: Zjišťuju, že je to ještě o něco horší, ty odkryté šváby jsou asi řídící jednotka, co?
TallBoy přiložený následující obrázek:
bude tam s největší pravděpodobností chyták, řj pozná, že tam je jiná přístrojovka, tzn. neshoda s km mezi přístrojovkou a řj. Asi nejčistší je sehnat novou a nechat ji v autorizáku nakódovat. Nevím jestli to zvládají nějaké aftermarketové, proto ten autorizák.
Já jsem po nehodě naštěstí na moto vše měl, ale měl jsem rozje*aný displej. Naštěstí jsem sehnal podobný myslím že z Rka, a přepinoval pouze displej z nové do staré. Řesil jsem, jestli novou nebo použitou, rozhodla cena a víra v mé šikovné ručičky. :-) Tohle ale není tvůj případ, tobě ten původní díl chybí úplně, jestli se nepletu.
Neexistuje špatné počasí!
Tím odhaleným plošňákem se netrap, vyřešíš to tímhle, kus za kus Hlavně že jsi celej... https://www.bmwmo...-ews-p743/
S budíkama neporadím.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl