Ahoj přátelé, kupuji si novou mašinu a je na ní Akrapovič, chci znát vaše názory, jestli to na dlouhé cesty není nepříjemný a zda s tím třeba rakouská policie má problémy a nebudou prudit. Prosím o vaše zkušenosti. Díky
No tak asi každý máme jinou hlavu,jednomu to vadí druhymu to dělá dobře...takže si to skus a nevyptavej se jak mali děcko..a pokud to není cinsky akrap a má homologaci a vložku tak mozes.
Kupredu spatki ni krok...
Co třeba takto:
Tak si to poslechni ten zvuk. Projeď se na tom. Pak se projeď na druhé skladovce vedle, která má originál.
Pokud budeš spokojený, tak si kup tu s Akrapovičem.
Pozn.: Akrapovič to je přece TOP, ne? 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Sitex napsal:
Ahoj přátelé, kupuji si novou mašinu a je na ní Akrapovič, chci znát vaše názory, jestli to na dlouhé cesty není nepříjemný a zda s tím třeba rakouská policie má problémy a nebudou prudit. Prosím o vaše zkušenosti. Díky
.... toto je tá otázka, chlapi.
Nie, čo má robiť, aľe aké sú vaše skúsenosti.
Mňa to zaujíma napriklad tiež, a nepoznám fundovanejší priestor, ako tento, stretávajú sa tu ľudia s veľkými skúsenosťami, tak kde inde sa má pýtať?
Ahoj, já měl na LC 2018 původní. Vyměnil jsem jej za homologovaný origo Akrap a pocitově vnímám lepší zátah v nižších otáčkách. O zvuku není diskuze, je to zvuk motorky. Jinak na dlouhé cestě nevím proč by měly být problémy. Každý má jiné chutě a je to na Tobě, zda dáš dvacku či více navíc. Policie mne ještě v Rakousku nestavila, ale mám na výfuku origo značku BMW, tak předpokládám splnění limitů. Sám nemám jak to kvalifikovaně měřit. Za mne bych do něj šel znovu.
Ahoj, já měl na LC 2018 původní. Vyměnil jsem jej za homologovaný origo Akrap a pocitově vnímám lepší zátah v nižších otáčkách. O zvuku není diskuze, je to zvuk motorky. Jinak na dlouhé cestě nevím proč by měly být problémy. Každý má jiné chutě a je to na Tobě, zda dáš dvacku či více navíc. Policie mne ještě v Rakousku nestavila, ale mám na výfuku origo značku BMW, tak předpokládám splnění limitů. Sám nemám jak to kvalifikovaně měřit. Za mne bych do něj šel znovu.
Sitex napsal:
Mňa to zaujíma napriklad tiež, a nepoznám fundovanejší priestor, ako tento, stretávajú sa tu ľudia s veľkými skúsenosťami, tak kde inde sa má pýtať?
Sitex napsal:
Ale sou proste veci který si musí vyzkouset každý sám...jak mu mam poradit jesi ho bude pri delší ceste bolet hlava z ladaku ??? Záleží taky jak zato tahas,jakou mas helmu,jesi mas vyčištění uši,jaky mas plexi....
Proste tam nech akrapa,dej si 500km a dyz se ti to nebude zdát tak si kup v inzerci za 3 litry origo vyfuk. Čemu nerozumíš.
Kupredu spatki ni krok...
Všichni tu řeší zvuk a přitom tam je ještě druhá část otázky, jestli to nebude vadit v Rakousku, případně jinde.
Jestli to má homologaci, tak je to v pohodě. Pokud má výfuk vyndavací koncovku, tak homologace platí předpokládám u všech výfuků jenom při nasazené tlumivce.
Ještě bych se podíval na homologaci, kolik to má psaných decibel, abys třeba nepřesáhl limit, u kterého je někde v Rakousku zákaz vjezdu.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Miguel napsal:
Objednal jsem si řízek. Bude mi chutnat?
Já si nic neobjednal.... je na skladovce
princip je stejný. Nikdo přece nemůže znát tvoje preference, jinak stejná motorka se stejným výfukem se prodává i v Rakousku, takže s tím problém být nemůže. Pokud tedy není na tom seznamu zakázaných strojů, co tady dřív koloval... a to není.
pod trvalým dohledem
Sitex napsal:
Já jsem koupil SC project, protože se mi nelíbilo ta hrůza co tam je v sérii. A zvuk se změnit trochu. Tak jsem vytáhnul DB killer a zvuk se zase změnil... trochu. Boxer nebude nikdy mít nějaký brutální zvuk...
pod trvalým dohledem
Já s tím Akrapem jezdil loni na předváděčce a rozhodně bych ho bral. Jenže na té skladovce, co jsem nakonec vybral, už nebyl. Má pro mě příjemnější hlubší zvuk, ale určitě bych s ním neměl problém i na delší cestě, není o moc hlučnější. Navíc je lehčí, hezčí, a souhlasím s Bohumilem, když ti pak nebude vyhovovat, bez problémů se ho zbavíš. Mě by na skladovce určitě nevadil.
Sitex napsal:
Čau, bral som funglovku 2/2017 s Akrapom (origo mám v krabici):
- na dlhé cesty bez obmedzení, žiadne rušenie z nadmerného hluku, pretože to hluk nerobí
- policajti v Rakúsku vždy bez problémov, oni riešia iných strelcov ale tí sú fakt hlučný
- chalani čo za mnou jazdia tvrdia že ma je počuť len keď tomu udrbem
Upravil oliv dne 05.11.2020 21:42
BMW R 1200 GSA LC Triple Black