Měl bych na vás kdo vlastní Touratech padáky dotaz.
Na své motorce jsem měl spodní padáky od SW Motech a chtěl jsem k nim dokoupit horní od Touratech. Bohužel k sobě nepasovali, tak jsem nakonec objednal spodek + vršek komplet Touratech.
Po bezproblémovém namontováním spodních padáků jsem přichytil šroubama vrchní a chtěl jsem je spojit klemou. Levá strana byla ok a klema šla do sebe pěkně zacvaknout.
Pravá strana byla horší, klema do sebe nešla vůbec zacvaknout, protože trubka od vrchního padáku je o 1cm delší než levá.
Když jsem psal na Touratech (asi 3 emaily) reklamaci, tak odpověd byla... nejdřív, že jsem špatně namontoval spodní padáky, potom se přiznali, že to dělají delší pro original BMW spodní padáky (to mě jako zákazníka, který kupuje spodek a vršek Touratech moc nezajímá) a poslední odpověd byla, že vlastně oni mají výrobek v pořádku a že moje motorka je špatně vyrobená - výrobní tolerance.
Objednával jsem u německého Touratechu s tím, že se chci vyvarovat dalšímu dohadování s českým T a vlastně jsem si moc nepomohl .
Setkal se někdo kdo má tyto padáky, že by mu pravá strana šla/nešla namontovat?
Řešení je trubku o 1cm zkrátit(navrhoval i T) a bude to fungovat, ale jde mi o princip...proč bych měl doma upravovat hotový výrobek ...?