Ahoj všem...na manželčině F 650 gs 2000 začala zlobit spínačka...klíček v ní jde čím dál častěji špatně otočit...začal nejdříve zlobit neoriginální klíč a pak i originál...máte s tím někdo zkušenost..poradí si s tím třeba obyčejný záměčník nebo je to na výměnu??
Děkuji
Já jsem kdysi na dakaru ten zámek vyměnil -zakoupen v autorizáku Renocar. Začal se trochu zadrhávat a šel ven -nechtěl jsem čekat na to až se totálně po*ere v nejnevhodnější dobu.
kim napsal:
Já jsem kdysi na dakaru ten zámek vyměnil -zakoupen v autorizáku Renocar. Začal se trochu zadrhávat a šel ven -nechtěl jsem čekat na to až se totálně po*ere v nejnevhodnější dobu.
Nevím jestli ten katalog od Geofre obsahuje i vložku zámku -není to zřejmé z toho rozkresu -vypadá to pouze jako skříňka +nějaké věci okolo. Já jsem tehdy kupoval pouze vložku zámku a už fakt nevím jestli mi to nějak udělali na původní klíč nebo to došlo s novými klíči - je to už nějakých 11 roků z5. Cenu taky už nevím bohužel.
kim napsal:
Nevím jestli ten katalog od Geofre obsahuje i vložku zámku -není to zřejmé z toho rozkresu -vypadá to pouze jako skříňka +nějaké věci okolo. Já jsem tehdy kupoval pouze vložku zámku a už fakt nevím jestli mi to nějak udělali na původní klíč nebo to došlo s novými klíči - je to už nějakých 11 roků z5. Cenu taky už nevím bohužel.
Děkuju..taky to z toho nevykoukám...poptávám u dealerů ale zatím mi nikdo neodpověděl a v náhradních dílech taky nikde nemají...no snad se to nějak řeší a má s tím někdo tady zkušenost a poradí.
kim napsal:
Vím že jsem tenkrát musel donést velký techničák a klíče -nevím jestli ještě něco(samozdřejmě občanka) kvůli bezpečnosti -opatření proti krádežím atp.