mam GS LC 2013 a uz 2x sa mi stala nasledovna situacia:
Pomaly vchadzam do kruhoveho objazdu, podradim z 3 na 2, a ked som bol v kruhaci a potreboval som este pribrzdit pred autom predomnou... tak pri zaradenej 2ke stlacim spojku, pribrzdim a ako tak idem so stlacenou spokjou tak v tom som si chcel "vrknut" plynom, a moto namiesto vrknutia zdochla... normalne ju vyplo, ako keby som ju vypol klucom... bolo to sakra nahovno, ked mi v naklone v kruhaci vyplo moto... nejak som to zotrvacnostou ustal, ale dost ma to vydesilo... takto v kruhaci sa mi to stalo uz 2x.
asi 2-3x sa mi to stalo aj pri rozjazde, ked som sa chcel rozbehnut a este pred pustenim spojky som len trochu chcel vytocit motor, a ako som vrkol plynom, tak moto zdochla...
nejake napady, co tomu moze byt?
dakujem.
ventily su nastavene, sviecky, vsetky filtre a naplne vymenene na zaciatku sezony. moto ma 27tis km.
Mne zacala blbnut obcas vynechala alr to tak na sekundu
postupom casu castejsie az som isiel do BMW a uz mala
aj problem z volnobehom tam si s tym nevedei rady
zaviezol som to k francuzovi nastavil mi vsetko plyn klapky
a vsetko co co sa da motorka doteraz slape ako hodinky
Niekto mi potom vravel ze raz za cas treba taketo nastavenie
urobit ,moja skusenost
gusto napsal:
Mne zacala blbnut obcas vynechala alr to tak na sekundu
postupom casu castejsie az som isiel do BMW a uz mala
aj problem z volnobehom tam si s tym nevedei rady
zaviezol som to k francuzovi nastavil mi vsetko plyn klapky
a vsetko co co sa da motorka doteraz slape ako hodinky
Niekto mi potom vravel ze raz za cas treba taketo nastavenie
urobit ,moja skusenost
u Francuza som s nou bol, ale len na bezny servis... nie s uvedenou zavadou. Vtedy sa este neprejavovala.
Ty si tam bol s LCckom? asi mu v tyzdni brnknem a dohodnem termin.
Ano mam lc 2013 oprava vtedy cca dve hodinky aj z opravou vyf.klapky v BMW mi vtedy povedal
citujem "pane pridite si pre motorku nevieme co jej je " som skoro odpadol ked mi toto povedal
Ahoj, taky se mi už 3x podobná věc stala jak popisuješ. Štěkla jak kdyby se potkala a zdechla, vždycky v malé rychlosti, ten divnej zvuk mě vyděsil. Mám 2017 46tis najeto. Pak nastartuje jako by nic a funguje zas normálně, v úterý jedu servis olej atd. tak se zeptám co na to v ACR a dám vědět....
Clarkii napsal:
Ahoj, taky se mi už 3x podobná věc stala jak popisuješ. Štěkla jak kdyby se potkala a zdechla, vždycky v malé rychlosti, ten divnej zvuk mě vyděsil. Mám 2017 46tis najeto. Pak nastartuje jako by nic a funguje zas normálně, v úterý jedu servis olej atd. tak se zeptám co na to v ACR a dám vědět....
jo, urcite daj prosim vediet, ci sa ti podarilo nieco zistit. dik
Ahoj, nemám motorka je v pořádku, na nic nepřišli. Prý by to mohla být moje zapomenutá noha na řadičce ve spojení s quickshiterem ten vypíná zapalování... Tak by mi to i dávalo smysl ač si toho nejsem vědom. Takže tak... víc jsem se nedozvěděl.
U LC není klasický snímač škrtící klapky jako u "vzducháče", kde klapku ovládáš bowdenem od rukojeti plynu a snímač na klapce "hlásí" do ŘJ její polohu. U LC máš "elektronický plyn". Ale to chcípání po zavření plynu může způsobit i právě ta el.rukojeť plynu. Už jsem se s tím setkal.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...