Ahoj, jak to tak bývá, vyřeší se jeden problém a objeví se nový. Na mém Nine T je pravý válec dost hlučný. Levý si krásně ševelí a od pravého je slyšet mechanická hlučnost a něco v něm na volnoběh jakoby cvaká . Takový tlumený tikání .nejvíc má volnoběh, v otáčkách už to slyšet není, nejspíš kvůli hluku obecně . Nevím někdo co to jako je ? Proč levý válec zní jak od Japonce a pravý jak od kováře? Přehnaně řečeno.. ventily se kontrolovali před 5 tisíci kilometry. Oleje má vždy dost. Omlouvám se, že to tady tak spamuju, ale v každým servisune bylo řečeno, že nejdřív za dva měsíce a já mám strach na tom jezdit, abych tomu neublížil. Děkuji za odpověď.motka má aktuálně něco kolem 25000 najezdeno.
Vyměnili 3/4 motorky a pak se dohodli, že je to vlastnost, ne ????? Tak já už fakt nevím. Tvůj osobní názor je jakej? Přijde mně hovadina, že by to bylo parkováním na bočním stojanu, ale odborník nejsem. Kdyby to bylo tím, tak jsem tím už asi něco dojebal, že ????? Kdyby to teda byl rozvod, nebo ventily, tak to mám asi schovat pod plachtu a čekat na servis ?
Fojtík- ta motorka má těch vlastností poslední dobou docela dost ???? docela jsi mě uklidnil, tak jsem sedl a nakroutil dalších cca 150km a pak se šel podívám a další názor je, že to teda asi bude špatný ???? já už nevím ... Asi budu jezdit a buď si zvyknu, nebo to dojebu úplně a půjde to do kopřiv...
Myslím, že to moc posloucháte. Mě dost podobně na volnoběh cvaká z jedné strany japonský řadový 4V. Ze začátku jsem to poslouchal, řešil, kamarád vyhrožoval vadným hydroštelem atd... Motorka má teď navíc 115 tisíc km a cvaká a jede pořád stejně, bez zásahu do motoru.
No, ie fakt, že to začalo po prvním dolití oleje, takže už 5 tisíc km to cvaká. Mám jen strach abych ten motor neodrovnal, nebo se na tom díky tomu nezabil. Motorku s boxerem jsem volil kvůli tomu, že to je údajně motor který vydrží a je spolehlivý.
pospavole napsal:
Fojtík- ta motorka má těch vlastností poslední dobou docela dost ???? docela jsi mě uklidnil, tak jsem sedl a nakroutil dalších cca 150km a pak se šel podívám a další názor je, že to teda asi bude špatný ???? já už nevím ... Asi budu jezdit a buď si zvyknu, nebo to dojebu úplně a půjde to do kopřiv...
Já ti naprosto rozumím. Já na bramboru slezl z japonského čtyřválce, který předl jako koťátko. No a taky jsem si na tu německou techniku zvykal dost pomalu
Ale ta motorka je super . Měl jsem cb500f na které jsem najezdil během 3 let skoro 50000 bez jediného problémů. 9t je pecka má to vykon jak **** zatáčí to úplně samo, ale ty věci okolo mně rvou nervy. Určitě si ji chci nechat, jen si musím asi zvyknout