Zháňam centralny (hlavný) stojan na moju G650 Xchallenge. Nakolko v eshopoch ju nevedia zohnat,nakoľko sa vraj už davno nevyrába. Tak ak by bolo možné to kúpiť tu, pripadne požičať a dakomu by som to dal okopčiť.
jestli nepospichas, mam uz taky objednavku na jeden pro kamarada
ja mam stojan od SW motechu, chteli jsme to v prosinci sundat a okopirovat, klidne udelame dva
xylem napsal:
ja mam stojan od SW motechu, chteli jsme to v prosinci sundat a okopirovat, klidne udelame dva
Tak toto by bolo uplne super. Samozrejme ze to ma cas. Masinu som kupil pred nedavnom. Drobne doplnky riesim postupne, kolesa motardove som uz kupil a postupne to davam dokopy. Na rok chcem dat TET niekde po Balkane, pripadne Alpy,tak tam sa hlavny stojan urcite hodi.
xylem napsal:
Tak toto by bolo uplne super. Samozrejme ze to ma cas. Masinu som kupil pred nedavnom. Drobne doplnky riesim postupne, kolesa motardove som uz kupil a postupne to davam dokopy. Na rok chcem dat TET niekde po Balkane, pripadne Alpy,tak tam sa hlavny stojan urcite hodi.
ok ...
TET je v pohode, ale asi bych ho nejel na motardovych kolech
xylem napsal:
ok ...
TET je v pohode, ale asi bych ho nejel na motardovych kolech
To je samozrejme ze nie. Tie som kupoval prave kvoli obmedzeniam co su u nas. Na Liptove je vsade kam sa skoro pohnes narodny park, takze dake extra offroad sanyenie iz neprichadza dp uvahy. Tek nech ma masina aspon dake vyuzitie. A potom pridu 2 - 3 tyzdne v roku, kedy sa nahodia klasicke kolesa 21 a 18, prehodi sa retazovka a hajde do terenu.