Ahoj, nemáte někdo tip na výrobce enduro stupaček, které by byly na šířku i délku větší než ty standardní? Kámoš má na své KTM 890 obří „platformy“ Factory Racing z nabídky dílů KTM Performance a přestože ty bavorácké taky nejsou žádné tenké tyčky, na těchhle se stojí daleko pohodlněji.
Upravil cerv dne 29.09.2021 12:02
Od pohledu se mi zdá, že nejsou o tolik delší (nebo možná širší, prostě myšleno v příčném směru po instalaci na motorce) než ty standardní. Kdo to vyrábí, že bych se zeptal na rozměry?
Našel jsem nějaké v Americe, ale ty by i s dopravou, clem atd vyšly skoro na sedmičku, a to se mi zatím moc dávat nechce.
Mám Pivoty, klidně prodám, ale nevím, jestli je to výhra, ty naklápěcí stupačky. Dal jsem to pryč. Ty rallyové mám na dvou motorkách, bude ti to ničit podrážky a když z toho chceš rychle sundat v terénu nohu, tak to není úplně jednoduché, drží až moc. Ještě tu mám ty stupačky HP od BMW, ty jsou chytře vymyšlené, když sedíš, máš pod sebou gumu, když stojíš, zajede dovnitř a jsi na zubech.
pod trvalým dohledem
ludas napsal:
na aliexpresu jsou kopie tech pivot pegz, mám je na 1150 asi 3roky, najeto odhadem třeba 50tis KM, podrážky mi to nezničilo, jsem moc spokojený...
ludas
já jsem netvrdil, že podrážky ničí Pivot, ale ty rally od KTM. nicméně ty Pivot - jak ty popsal kolega trefně - jako kdybys stál v ho...
pod trvalým dohledem
ludas napsal:
na aliexpresu jsou kopie tech pivot pegz, mám je na 1150 asi 3roky, najeto odhadem třeba 50tis KM, podrážky mi to nezničilo, jsem moc spokojený...
ludas
já jsem netvrdil, že podrážky ničí Pivot, ale ty rally od KTM. nicméně ty Pivot - jak ty popsal kolega trefně - jako kdybys stál v ho...
Souhlas. Měl jsem je na přechozím GSu, ale už bych je nechtěl. Pro techničtější off-roa jízdu nejsou ideální.
U těch Wunderlich vidím zásadní problém v tom, že jsou plné. Párkrát šlápneš do bláta, to se do stupaček zašlape a noha klouže jako kr.va... a to nechceš.
Upravil Sete dne 06.10.2021 08:57
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Od pohledu se mi zdá, že nejsou o tolik delší (nebo možná širší, prostě myšleno v příčném směru po instalaci na motorce) než ty standardní. Kdo to vyrábí, že bych se zeptal na rozměry?
Našel jsem nějaké v Americe, ale ty by i s dopravou, clem atd vyšly skoro na sedmičku, a to se mi zatím moc dávat nechce.
vyrabam to ja. a pokial by si chcel presne rozmery podla seba neni problem nechat vypalit akukolvek dlžku a šírku. len by tam museli byt asi dalšie dve diagonalne vystuhy
rozmer týchto je +2cm do šírky a 2 a 2cm do predu a dozaru.
100bubu přiložený následující obrázek: