Zdar borci sháním černý bagster na 1150 GSA. Ideálně se žlutým pruhem a otvory na znak BMW. Kdyby někdo měl a zjistil, že ho vůbec nepotřebuje. Stav nemusí být TOP, klidně jetý a špinavý jen ne úplně děravý. Díky moc za případné nabídky
Upravil MoonCZE dne 01.12.2022 12:45
myslím, že v ČR jsem zkusil už úplně vše. Jo jo XLmoto a dost ostatních to vyhledá, ale reálně ho nemají. Děkuju za snahu. Dřív to lidi odsuzovali tak jsem doufal, že toho bude po garážích až fuj a ono prd :-D
Smím se jen zeptat co tě k jeho užití vede? Ono to moc jako ochrana fungovat nebude, naopak jakákoliv nečistota co se dostane mezi to a nádrž bude způsobovat odírání nádrže...
Co to dělá vím a přesně to od toho čekám. Mám takovou leštěnku, že laku je to úplně jedno. Bude to i taková forma opravy
MoonCZE přiložený následující obrázek:
HonzaGS-SV napsal:
Smím se jen zeptat co tě k jeho užití vede? Ono to moc jako ochrana fungovat nebude, naopak jakákoliv nečistota co se dostane mezi to a nádrž bude způsobovat odírání nádrže...
Ono stačí ten potah čas od času sundat, nádrž umýt a žádný poškrábání se neděje. Teda alespoň u mě ne. Pouze běžné oděrky provozem.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
MoonCZE napsal:
Co to dělá vím a přesně to od toho čekám. Mám takovou leštěnku, že laku je to úplně jedno. Bude to i taková forma opravy
Tomu moc nerozumím
Bagster je poměrně vzácná záležitost a kdo to chce, dá za to dost peněz... kdežto nádrže 1150 se prodávají za pár tisíc. Nemluvě o tom, že takovou jebu "opravovat" bagsterem, je jako řešit zlomenou nohu podkolenkou
Každopádně nádrž bez střev je tak za půl ceny bagsteru.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Myslíš to dobře a u malé nádrže máš pravdu, ale tahle je velká z Adv. Nádrž zkusím opravit (nechám opravit), ale třeba lak moc neřeším tak chci ten bagster.
Bagster je prostě hezčí. Tak není co řešit. Taky jsem o něm uvažoval, ale nejsem si jist, jestli by mě sedl. Mám nádrž dělanou. Od ADV na pohled k nerozlišení, ale nakonec jsem se na to vykašlal. Mám podobnou leštěnku, jen o typ starší. Nádrž ještě vypadá hezky, byť už je krapet zhoblovaná tankbagem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No a jedna vyhoda bagstru este moze byt, ze robili k nemu aj kompatibilny tankvak, ktory je taky odolny, ze ked mi ho dochodkyna vo finsku presla autom, nezanechalo to na nom ziadne stopy Kedysi som ten set bags/tank kupil od boba.
Já koukal přímo na stránky výrobce a ten má u nás zastoupení ve dvou firmách. Inter Cars JP moto https://www.bagst...;state=all
Mělo by to jít objednat nový https://www.bagst...;state=all
Ale jako vždycky, je to raketa. Nakonec, co na ty stroje stojí málo?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kluci moc Vám všem děkuju. Zkusím to objednat z ono eshopu co jste mě odkázali. Zeptat jsem se musel, nerad bych to koupil a pak četl, že jsou toho plné garáže . Naivně jsem si myslel, že to třeba někdo koupil s mašinou a získal k tomu takový odpor, že to potřebuje nutně prodat.
Právě že plný garáže toho nejsou
Ja jsem tak rád, že ho mám, už pár roků...
Bagsterovej tankvak jsem sháněl snad 4roky... Nakonec jsem s nim vyjel na jednu dovču a šel do světa, ale potahu se nevzdám
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.