Kedze nikto neponuka, tak mi peosim aspon povedzte, ci mi bude na 2004 pasovat disk z 2010 ? Su vzajomne vymenitelne ? Pasuju brzdove kotuce a ABS kruzky ?
Je to cca na 7cm dlzke prehnuty rafik max o 1cm. Takze to vyzera opravitelne. Tu v okoli ma ale 4 motoservisy a dve frirmy co opravuju disky na auta poslali do prec. Moto servisy svorne tvrdia ze sa na motorke predne kolesa zo zasady neopravuju. A ti dalsi co robia disky na auta to nevedia upnut do stroja.
To je dobra info. Ja som priblizne pred mesiacom mal zadne koleso (1150 gsa) na vycentrovani a chlapik mi vravel, ze vajcovitost spravil, ale ze bocne hadzanie(2mm) nie je mozne spravit a ze musim novy rafik zohnat.
--az teraz som si vsimol ze debata je o liatinovom disku, takze spicovy rafik ma predsa len mozno smolu.
Upravil salem dne 10.06.2022 10:56
myso87 napsal:
Kedze nikto neponuka, tak mi peosim aspon povedzte, ci mi bude na 2004 pasovat disk z 2010 ? Su vzajomne vymenitelne ? Pasuju brzdove kotuce a ABS kruzky ?
Ano, jsou zaměnitelné. Já to tak mám. Akorát musíš použít ty novější šrouby na brzd. kotouč, ale použít podložky, jako na starší model, tzn. s nižší podložkou, která se dává až na kolo.
ABS kroužek musíš použít taky svůj starší, protože na modelech bez posilovače jsou jiné (větší) otvory.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dakujem vsetkym za info. Este som obvolal dalsie motoshopy a dostal spm kontakt na chlapika z Igramu co sa tym zivi uz 35 rokov. Zobral za narovnanie 50eur. Vraj sa tieto disky daju bez problemov narovnat 6-7x kym to zacne praskat.