protoze velkou cast svych cest podnikam ve dvou,
situace me nuti poridit na mou 1150GS vetsi kufry nez jsou org.
opravdu jsem rad, ze soucasny trh nabizi celkem vyber, at uz touratech, nebo begr, big husky atd ... ve hre jsou vsechny
presto bych se chtel zeptat na pripadne zkusenosti s kufry sw-motech trax, mimo jine jestli je mozne pouziti techto kufru s topem givi maxia.
diky
Upravil desperado dne 22.06.2009 13:27
desperado napsal:
protoze velkou cast svych cest podnikam ve dvou,
situace me nuti poridit na mou 1150GS vetsi kufry nez jsou org.
opravdu jsem rad, ze soucasny trh nabizi celkem vyber, at uz touratech, nebo berg, big husky atd ... ve hre jsou vsechny
presto bych se chtel zeptat na pripadne zkusenosti s kufry sw-motech trax, mimo jine jestli je mozne pouziti techto kufru s topem givi maxia.
diky
Dobre to rozvaz protoze do nich tece a zasekavaj se zamky sice dobra cena ale
od Bystrickeho jsou asi lepsi volba za ty penize.
700 GS, 1100 GS
Dobre to rozvaz protoze do nich tece a zasekavaj se zamky sice dobra cena ale
od Bystrickeho jsou asi lepsi volba za ty penize.
to je tvoje vlastni zkusenost?
Ne presne moje vlastni ale zkusenost meho kolegy ma top case Trax a ta kvalita vazne nic moc,vzhledem k tomu ze bocni se lisi pouze tim ze ma jine rozmery tak to
nebude jine.Nejhorsi je ze do nich tece prez spoje ne prez tesneni.Jinak zamky
jsem mu zkousel mazat cistit,ale stejne bez valneho vysledku.Je to na Tobe ale klasicke celohlinikove jsou pevnejsi a myslim ze lepsi.
700 GS, 1100 GS
zdar no asi se mužu pochlubit že jsem byl jedním z prvních majitelu kufrů trax - bočních měl jsem myslím druhou sadu co čr došla a ------- nebudu to více komentovat prostě vrátil jsem je
pokud chceš podrobnější info tak ne tady víš kde mě hledat nebudu tu něco rozmazávat to by se mohlo zas někam zvrtnout
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Viděl jsem je minulý týden v drážďanech, přišli mě jakýsi papírový...
Myslím že existuje daleko lepší volba, Begr - ty černý jsou luxusní, nebo Zega asi nejvíc vymakaný...
Selver napsal:
Viděl jsem je minulý týden v drážďanech, přišli mě jakýsi papírový...
Myslím že existuje daleko lepší volba, Begr - ty černý jsou luxusní, nebo Zega asi nejvíc vymakaný...
JJJ presne tak mam Zegy a nevymenil bych je za nic na svete.Pravda cena by mohla byt mensi,ale kvalita tam je .
700 GS, 1100 GS
Tak já nevím, mám traxy a jsem naprosto spokojený. Žadný papír to není - je to 1,5mm dural. Zámky jsou naprosto v poho ( ta samé má B.H. a myslím, že i Bystřického kufry). Nikam mi neteče, líbí se mi uchycení pomocí zámku. Položil jsem na ně i naloženou bramboru a ani známka poškození. Já si nemohu stěžovat. Na ZEGY jsem neměl, tak pro mne jednoznačná volba. Koupil jsem je komplet na e-bay. A hlavně, mají homologované držáky! Prostě já jsem spokojený. Stály mne 425 eur.
slonci napsal:
Tak já nevím, mám traxy a jsem naprosto spokojený. Žadný papír to není - je to 1,5mm dural. Zámky jsou naprosto v poho ( ta samé má B.H. a myslím, že i Bystřického kufry). Nikam mi neteče, líbí se mi uchycení pomocí zámku. Položil jsem na ně i naloženou bramboru a ani známka poškození. Já si nemohu stěžovat. Na ZEGY jsem neměl, tak pro mne jednoznačná volba. Koupil jsem je komplet na e-bay. A hlavně, mají homologované držáky! Prostě já jsem spokojený. Stály mne 425 eur.
Touratech je take homologovany myslim ze alespon TUV maji,samozrejme je to vec nazoru,ale kvalita provedeni Trax neni v zadnem pripade srovnatelna s konkurenci .
ty plastove rohy a podivne utesnene nyty me vazne nepresvedcily.Kamarad co je koupil ma sve zkusenosti.Praskla mu v top case Trax petka a teklo to jak cednik,hlavne v rozich.Zamky vykazuji znamky koroze a zasekavaji se.
Dalsi vec na Zegy si bez problemu muzes sednout stoupnout a nemusis se bat.
Nosice take SW motech nema zrovna krasny a nedaji se bez nejake redukce pouzit na jine kufry s nosici TT nebo B.H. pouzijes v budouctnosti jakykoli hlinikovy kufr.Trax ma prednytovany drzak a nutny protikus SW motech.
Jeste dalsi vec pri nejake te kolizi klasicky hlinikovy kufr nejak vyklepes a jedes dal,ale kdyz nic jineho tak ty plastove rohy Trax nevydrzi a ty nytky si myslim take ne.Jeste jednou podotykam je to muj nazor a uznavam,ze s nimi muze byt i dobra zkusenost,ale zase na druhou stranu proc pak maji endurari z 80 % kufry typu Zega a podobne konstrukce.
700 GS, 1100 GS
Souhlas se Sloncim - mám Traxy rok, absolvoval jsem s nima Rumunsko + pár víkendů v Čechách a na Slovensku a vše OK. Pravda, zámky se zpočáku zadrhávaly,ale už se rozchodily a fungují bez problémů, koroze absolutně žádná.. Jel jsem s nima asi půl hod v dešti, uvnitř bylo sucho. Možná pořádná průtrž by je prověřila důkladněji ale pro běžné potřeby a ježdění vyhovují na jedničku..
Upravil bluesbery dne 04.06.2009 22:04
desperado napsal:
diky
Tady máš použití Traxů s topem Givi Maxia... sraz ve Sv. Jiří 2008
par traxov som uz popredal a ludia su zatial spokojni
fakt je ten ze ja mam na mojej motorke hlinikace BEGR od zdenka a az na komplikovanu montaz a demontaz su uplne dokonale a som s nimi maximalne spokojny
Ještě jedno zátiší F800 GS s Traxy a Givi Maxia.... Že jim to spolu sluší ...?
A to tam ještě nesedí řidič, to by jste pak panečku koukali na tu krásu..
[quote]krocan80 napsal:
to bluesbery: co to je za maxiu? Ja jen ze mam doma jednu a vypada trochu jinak.
No jo, sory, mám tohle v černém provedení: http://www.givi.c...19865.html
Už mám v těch kufrech zmatek (co chvíli je mám přede dveřma i s motorkou... )
to si pis
podle tech fotek to vypada, ze by to mohlo byt fpoho i s maxiu. otazka je jak jsou ty traxi posazene na 1150, ale to uz je celkem jedno.
uz jenom pockat az prijdou.