Ahoj,
nesetkal jste se někdo u 1250 se cvakáním levého válce ?
Mě, když se ohřeje motorka, tak začne cvakat levý válec.
Mám teď moto u nás v Landshutu u Motorrad Zierer. Tam mi mechnik řekl, že je to normální. Tak mu říkám, že to normální není a po x minutové diskuzi to bude posílat na posouzení k BMW.
Pročítal jsem nějaká fora a mohl by to být napínák.
Řešil to už někdo ?
Takze jak to vse dopadlo.
Napinak leveho valce vymenili na zaruku. Vetsina toho cvakaveho zvuku zmizela, ale porad tam neco malo slysim. Na to si asi budu muset zvyknout.
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Nebylo ti už odpovězeno druhým příspěvkem? A opravdu chceš si zvykat na něco, co by tam nemělo být? Není to věc za 50klacků, ale i ta věc by stála za opravu. Ale můžeš mě poslat někam, že mi do toho nic není. Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
cejsi napsal:
Napinak leveho valce vymenili na zaruku. Vetsina toho cvakaveho zvuku zmizela, ale porad tam neco malo slysim. Na to si asi budu muset zvyknout.
Zvykni si řešil jsem to ve více dealerství v De odpověd všude téměř stejná das ist normal es ist wassergekühlt některej zvoní více jinej méně.Někde vymění napínák jinde ne.
Hele najel jsem s tím teď 30km. Zítra jedu s motorkou poprvé na delší dovolenou, tak uvidím odkud to jde.
Chce si to pořádně poslechnout. Přijde mi že to drobné cvakani jde zase z pravé strany. Ale jak říkám, po dovolené budu vědět více a pak to budu řešit dále se servisem. Ale až po sezoně. Protože mě sezóna začíná zítra
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
cejsi napsal:
Zvykni si řešil jsem to ve více dealerství v De odpověd všude téměř stejná das ist normal es ist wassergekühlt...
Jenže tohle hákoši říkají na všechno... Na nefunkční ABS u 1150 ... na rachtáni tlumiče rázu u 1200 ... Na všechno mají stejně idi.otskou odpověď... Das ist normal, das ist BMW ... Stává se z nich banda tupých nul
Už asi přestali doufat, že se tam u nich přizpůsobí ti jejich arabští zachránci porodnosti, tak se naopak začali přizpůsobovat oni jim.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA