jsem v oblasti Benešov/Vlašim, ale nedokážu si představit, že bych někomu neznámému z fóra půjčil motorku ke svezení. Proč ne: dnes jsi se zaregistroval, profil vyplněný nemáš. Nevím, jaké máš zkušenosti s motorkami, věk,...
Až budeš v cajku, tak se stav u někoho (Křeček v Benešově třeba), sednout si tě asi nechá. Pokud bys chtěl vyzkoušet svezení, tak asi jedině proti záloze při koupi...
Neexistuje špatné počasí!
jsem v oblasti Benešov/Vlašim, ale nedokážu si představit, že bych někomu neznámému z fóra půjčil motorku ke svezení. Proč ne: dnes jsi se zaregistroval, profil vyplněný nemáš. Nevím, jaké máš zkušenosti s motorkami, věk,...
Až budeš v cajku, tak se stav u někoho (Křeček v Benešově třeba), sednout si tě asi nechá. Pokud bys chtěl vyzkoušet svezení, tak asi jedině proti záloze při koupi...
Na všem se pracuje :-D Ale bez zkušební jízdy si přeci nebudu nic kupovat....ty by sis koupil auto bez projetí? Tak malej ani blbej už nejsem, proti záloze nic nemám, stát se může cokoliv...
Upravil Epidem dne 16.08.2022 14:24
Na všem se pracuje :-D Ale bez zkušební jízdy si přeci nebudu nic kupovat....ty by sis koupil auto bez projetí?
Sem si koupil jedenáctku koncem zimy od Boba bez projetí. Žádnej problém
Smělý požadavek...
Upravil michi_iglau dne 16.08.2022 16:34
Vvalosek: hroznej problém si říct treba o zálohu v plný výši ceny motorky
A nebo nereagovat...
Upravil Kubrt dne 16.08.2022 16:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jak píše Kubrt,dej se do pořádku,vem kilodeset a půjč si moto,položíš stáváš se automaticky štastným kupcem.Co by jsi řekl prodávajícímu jako promiňte ona je těžká já ji neberu a ty měl škodu za pade.Takhle to nefunguje.
To bude hafo motorek na výběr v okruhu 50km .... nic neobětovat, možná mi to dovést do pokoje na gauč a já si to rozmyslím... Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
dáš na fórum inzerát formou, že se za to i stydíš, že jsi ho smazal, tak se nediv, že ti to na fórum někdo okomentuje.
Nevím, každý má jiný sloh a vyjadřování....ale co je tak těžkého napsat jenom
Koupím 1150 gs/gsa (ale subjektivní věc dle mě je vědět co chtít)
na barvě nezáleží
bez výbavy nebo s výbavou (rámy, kufry + doplňky) to asi ovlivňuje cenu
do xxxx kč
popřípadě i nájezd zadat
kontakt a to je vše.... co jako psát další sračky, to už se může řešit přes tel.
a myslím si, že by ti to nikdo nekomentoval ..... Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011