Ahoj, mám GS LC rok 2014 a po třídenním tripu, kde bylo vše v pořádku, se mi při otočení klíče rosvítí kompletní display a po cca 3 sec. zhasne a je "mrtvý", včetně otáčkoměru a rychloměru. Motor normálně nastartuji a vše, kromě budíků je funkční. Na navigaci jsou pak aktuální data a mototka jede bez problémů. Nesetkal se s tím už někdo?
jinak samozrejme doporucuju procist forum, nekde jsem to tady zahledl, myslim ze to koncilo novou jednotkou, ale mozna to bylo nekde na US foru, hlava derava
bych zkusil servisáka či Tondu, kteří jsou nejspíš (URČITĚ) machři v tomto oboru a určitě ti poradí, protože jsou ochotní...
Upravil John_Ice dne 02.09.2022 10:44
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Z tvojho popisu je závada jasná ....máš to pokazené Ale vážne, keďže to nabehne a potom zhasne, tak ho musí niečo odpojiť, to ale bez diagnostiky nezistiš. Tak ani nemusia čakať na odpovede, máš ju v diagnostike
Tak, určitěěéé nikdo nemá křiťálovou kouli .... dia a nebo dia či diabetes ....
Ono to je těžké, když je to mechanika, tak to poradí pomalu každý, i když to třeba nevědí, ale elektrika je prostě elektrika, jako v autě, bez dia skoro nic nezjistíš.
Upravil John_Ice dne 02.09.2022 12:21
John_Ice napsal:
Tak, určitěěéé nikdo nemá křiťálovou kouli .... dia a nebo dia či diabetes ....
Ono to je těžké, když je to mechanika, tak to poradí pomalu každý, i když to třeba nevědí, ale elektrika je prostě elektrika, jako v autě, bez dia skoro nic nezjistíš.
Tak diagnostika mě asi nemine, ale zkoušel jsem, jetli někdo neměl stejnou závadu a napsal by"je to.... ". Samozřejmě to , že je to rozbitý vím
ale třeba to nevěděli, že ty to víš , ale záleží odkudá jsi, jeden je moravák druhý je středočech. Zkus jim napsat (to asi už víš ) a zjistíš co a jak.
Tonika neotravuj, je na dovolený, tak mu **** nechte aspoň pár týdnů klidu v roce
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
bych zkusil servisáka či Tondu, kteří jsou nejspíš (URČITĚ) machři v tomto oboru a určitě ti poradí, protože jsou ochotní...
Díky za konstruktivní a normální radu :-)
hele, ale ja jedinej ti odpovedel uplne presne na tvuj dotaz ....
na diagnostiku to urcite musi, to ze ti to zhasne nemusi mit jedinou pricinu
jestli na to spechas, tak napichne ti to kazdy servis, nebo i jsou tu krome servisaka i jiny kluci co 911 maji, procti si to
Tím jsem se nechtěl dotknout někoho, koho jsem nenapsal ..... vím, že je tu hodně borců co to umí....
Takže shrnutí:
po objednání servisu na diagnostiku jsem po asi 5 dnech nastartoval motorku abych ju odvezl do servisu a vše naběhlo. Po projetí cca. 100 km vše funguje, takže ani nevím kde byla příčina.
Asi dostala "strach z diagnostiky"
Hmm, to není dobrá zpráva... takové jsou nejhorší - nikdy nevíš, kdy se bude opakovat. Nicméně by měl být v historii chybových hlášení záznam o chybě.
Zkoušel jsi při zapnutém klíčku manipulovat s kabelovým svazkem na krku řízení, zda se závada opět neprojeví?
Jediné pozitivní je, že tě i při zhasnuté přístrojovce nenechala ve štychu někde na cestě...
Upravil Ruda dne 07.09.2022 09:52
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ruda napsal:
Hmm, to není dobrá zpráva... takové jsou nejhorší - nikdy nevíš, kdy se bude opakovat. Nicméně by měl být v historii chybových hlášení záznam o chybě.
Zkoušel jsi při zapnutém klíčku manipulovat s kabelovým svazkem na krku řízení, zda se závada opět neprojeví?
Jediné pozitivní je, že tě i při zhasnuté přístrojovce nenechala ve štychu někde na cestě...
Ahoj, doma jsem rozdělal budíky, abych vyloučil, že je tam voda, prostříknul konektor a zkontroloval kabeláž až pod nádrž, takže by to mělo být v pohodě a testovací vyjížďka byla po silnici asi 4té třídy, takže uvidíme. Pokud by se to objevilo znovu, tak dám zprávu :-) Pozitivní na tom je, že jet se dalo a data jsem si zobrazil na navigaci, takže jsem nebyl nepojízdnej.