Zdravím všechny příznivce jedné stopy, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si BMW K 1200 GT rv. 2003, moto ve velice pěkném stavu. Jelikož na servis nikdo nemá čas a není to mé první moto tak jsem se rozhodl udělat si výměnu olejů filtrů a svíček sám. Vše šlo v pohodě. Vyměnil jsem svíčky, dal nový vzduchový filtr a nasadil zpět nádrž, abych nastartoval moto a prohřál lehce olej v motoru před výměnou. Motocykl chytl na brnk, ale do nejvyšších otáček. Okamžitě jsem jej vypnul a zkusil znovu, zase to stejné. Šel jsem po lankách od plynu, nic vše absolutně volné. Tak znovu nádrž dolů, koukal jak chodí klapky sání, úplně v pohodě nikde žádný problém. Dokonce jsem vrátil i staré svíčky zpět i starý vzduchový filtr. Pořád to samé moto jde okamžitě do plných. Už nevím co mám dělat. Pokud by se ozval někdo kdo by dokázal pomoci, budu moc vděčný. Jsem z Českého Těšína. Můj mobil 721428959.
Upravil Cakyto dne 10.05.2023 09:45
Cakyto napsal:
Šel jsem po lankách od plynu, nic Tak znovu nádrž dolů, koukal jak chodí klapky sání, úplně v pohodě nikde žádný problém...
Tak logicky tam problém být musí. Kdyby nebyly přiotevřený klapky, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak to do otáček nepůjde.
Musel jsi něco přehlédnout.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA