Anketa je myšlená pro výběr takové "Miss GSo" všech dob. HP2 je sice enduro, ale jiná řada. Třeba za nějaký čas udělám anketu Miss enduro BMW a pak tam zařadím nejen HP2.
Zkrátka není, je to jen na mém výběru. V anketě nebylo řečeno, že tam jsou všechna GSa a chybí jich více. Pokud se někomu líbí F 650 GS, tak asi bude hlasovat pro Dakara a tím se šance na dobré umístění jednoválce zvyšují.
Anketa není o tom, jaký motocykl máte, ale kdyby do finále byly vybrány právě tyto motocykly, tak který z nich je podle vašeho názoru nejkrásnější.
Prosil bych našeho superadmina jestli by mohl upravit první odpověd v nynější anketě z "Nikdy, vždy jsem dorazil do cíle bez problémů" na "Nikdy, vždy jsem dorazil do cíle". Mě se stalo, že se rozsypalo ložisko v zadním kole, takže trochu problém byl, ale domů (tedy do cíle jsem dojel - viz Ukrajina 2008.) jsem dojel v pohodě, takže jsem nebyl odtažen autem a anoi ničím jiným. Díky.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
v této anketě je poslední volba "Nemám a ani jsem nikdy BMW R 650 GS nevlatnil"
takový model od BMW neznám asi se jen admin uklepnul, mělo by tam být F žeáno...
Upravil Pivos dne 18.08.2009 13:18
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
...jojo - vidím to stejně ..."odložení“ motocyklu v průběhu offíku, uklouznutí na štěrku nebo krátká noha při zastavení, „vybulení“ mota díky bočáku zapíchnutém v oranici atd. – tak to nejsou nehody, ale převážně akce za účelem pobavení kamarádů a zpestření vyjížďky
prezi napsal(a):
...jojo - vidím to stejně ..."odložení“ motocyklu v průběhu offíku, uklouznutí na štěrku nebo krátká noha při zastavení, „vybulení“ mota díky bočáku zapíchnutém v oranici atd. – tak to nejsou nehody, ale převážně akce za účelem pobavení kamarádů a zpestření vyjížďky
Ja jsem taky zadnou nehodu nemel, ale do oprav po padech a odlozenich jsem par korun dal. Jsem rad, ze se to vyjasnilo.