Vzhledem k problémům při organizaci předchozích srazů je letošní setkání tak trochu na pankáče. Kdo chcete tak doražte se stanem, autem nebo třeba letadlem do areálu našeho Enduroparku v Moravském Krumlově, souřadnice níže.
(49.0555731N, 16.2936686E)
Na místě bude pouze stánek s pitím a nějaké klobásy (možná nechám udělat guláš) Není zde voda, pouze suché WC.
Není nutno se nikam přihlašovat, místa je dost.
Začneme se scházet cca od 17:00 v pátek 27.10.2023
Případné dotazy na 724282837
Za stan nebo auto se platí 200,-Kč do klubové pokladny. V ceně je možnost se povozit v areálu :-)
Upravil joe dne 10.09.2023 13:25
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Beru dodavku a Husku
Můžu na trať vzít i kluky od nás z party s endurkama?
Upravil Kubrt dne 26.09.2023 09:49
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Asi tam na jedno, dvě pivka zajedu. Pokud nebude hrozit nějaké deštivé počasí.
Už se pár měsíců snažím vyhrabat z nějakýho šajse nachlazení a furt se mi to vrací, jen nasadím helmu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak nějak je vše připraveno. Počasí má být snad na konec října uspokojivé. Pršet by mělo přestat cca v 16:00, alespoň se nebude prášit. V noci žádná zima nebude. Pivo, limo, klobásky a pečivo zajištěno.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tak doufám "chalani", že se nezaleknete trochu horšího počasí a nebudeme tam s Rudou sami ...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Tentokrát vás ušetřím zvukových projevů mé maličkosti. Ještě jsem zcela nevybředl z breberek a podzimní práce se kupí v sadu....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak to klaplo. Počasí vzhledem k datumu luxusní, jen cesta zpět byla až do Třebíče vcelku nepříjemně mlhavá.
Rád jsem potkal staré známé, pokecal a zasmál se.
Děkuji Rudovi a jeho týmu za uspořádání akce.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pane GS, až příště pojedete s tou svoji, šoustkou z okarce kolem wimsu. Bylo by fajn zahodit motorku a jít pomoct se dřevem Joo byl jsem v tom zetoru na cestě.jinak sorry, že jsem se nestavil ani na cigo. 38 celsiusu se postaralo o jinou zábavu.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre