Netušíte někdo, proč jsou jiné přední panely na řídítkách (s el. ovladači) na starších modelech 1150 do 12/2002 a na novějších (s integrálem) jsou podle katalogů jiné? Případně neměl byste někdo fotku jak vypadá řídítko / brzdová nádobka a vůbec ty věci okolo na těch starších modelech abych si udělal obrázek? Nejlépe pravou stranu?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Mam doma oba modely,podle mne je rozdil jen v tom ze na 02 je cudl na vypinani svetel a na 03 je to zaslepeny, jinej rozdil myslim neni, ale detail muzu nafotit, ale az vecer
Aktualne 1250 GSA HP
co já vím mám tam už posilovač brzd,ABS,modrý šavle jako na Adventuře,na třmenech už místo Brembo..BMW,na FID místo F je 6,zaslepený vypínač světel..ale je to ještě jednosvíčka..kdo se v tom má vyznat..koupený v BMW prodejně v baworech se serviskou..pro mě je důležitý, že všechno funguje jak má
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
xavier napsal:
Mam doma oba modely,podle mne je rozdil jen v tom ze na 02 je cudl na vypinani svetel a na 03 je to zaslepeny, jinej rozdil myslim neni, ale detail muzu nafotit, ale az vecer
no tohle jsem si myslel taky, ale podle katalogu je od 12/2002 jiná i ta levá přední strana a navíc u pravý strany se rozlišuje jestli je s integrální ABS nebo ne, tak babo raď
rád bych právě vytunil svoje ADV o přepínač(vypínač) světel, takže bych potřeboval vědět jestli tam můžu třeba dát tu přední část z ročníku 2002 a starší
jinak podle katalogu bylo od 9/2002 do 12/2002 nějaký přechodný období, kdy už byl integrál, ale poznat z katalogu jestli byla i verze bez stálého osvětlení (čili s vypínačem) mi moc nejde
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?