BMW Bychl Praha - Vestec.
Vzhledem k Tvému bydlišti to máš blíž k Frickům, ale já rád češtinu.
Budeš kupovat motorku v tu nejhorší dobu - když je nejdražší. Já ji od Bychla mám na podzim a slevili nějakých padesát litrů ...
Na servis jezdím k nim a bez problémů. Vstřícní a pohodoví.
Ale jak píšu. Ty asi zvolíš bližší variantu...
servisak napsal(a):
Ja za sebe říkam INVELT ja tam kupoval moto jezdim tam na servis a nejedu jinam ja jsem spokojenej!
Jj.. Autec/Invelt pro ty co nemaji cas jezdit do servisu pres pul sveta...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Radosek napsal(a):
... Tak koukám, že tak nejpozději zítra jsi tam, kde jsi byl před napsáním tohoto dotazu...
To znamená, že nebudeš vědět, kam máš jít, protože ti každý pátý poradí něco jiného...
ale vzdyt vetsina informaci, se kterymi pracujeme, je podobneho charakteru
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj,dnes jsem byl u Sikory BB omrknout oblečení a ceny.Mám tištěný katalog a kontakt na servisáka,jen pro zajímavost přehrání softwaru míle na km 150 zlotý,taktéž mám kontakt na prodejce,fajn chlapík snažící se mluvit česky jako já polsky,dobře jsem pogadali.
Rally Pro 2 se již nedá koupit a Rally 3 bude v březnu pro ty co by měli zájem cena 4800 zlotý.
Tomáš
Upravil Discoverer dne 04.12.2009 18:36
[quote]WALTR napsal(a):
A co kurz? Nějak se to kazí *pissed*[/quo
Objednal jsem v říjnu za říjnové ceny z garancí , že vyšší už nebude a pokud bude cena v ceníku v unoru nižší platí ta. a dostal jsem i nějakou slevičku.( tímto děkuji Rostovy z Havířova, který zná pana Sikoru osbně, protože jezdí společně world endurance cup.....a dal u něho slovo a osobně udělal cenu)
Dvakrat sem chtel v Autecu koupit moto, dvakrat mi prislo, ze je jeste musim premlouvat abysme uzavreli obchod... a dvakrat sem ho ve finale radsi koupil jinde :-) Nevim jak to bude se zmenou jmena, ale ja mam rad kdyz se se mnou jedna jako se zakaznikem, proto doporucuji Drazdanske BMW.Vyhoveli mi jak slevou na moto ktere uz bylo v akci, tak super servisem okolo. Dve hodky vlakem z Prahy... pohodicka.