Ahoj vsichni!Zkousel jsem prohledat zdejsi forum,ale nikde jsem nenasel nic o antiradarech.Mam totiz problem jelikoz hodne jezdim (ted mysleno v aute,ale i na moto) a neustale me stihaji polisi s radarem.Chtel bych si poridit antiradar.Kdo mate zkusenosti napiste mi par radku jaky typ pouzivate a jak to funguje u nas a jak v zahranici.Jak jste s tim spokojeni.Uvitam i Vas osobni nazor na to zda to ma cenu si antiradar porizovat.??Nejradeji bych nejaky,ktery se da pridelat i na moto.Predem vsem za prispevek.Strnyk
Muj nazor je ten, ze pokud chci jezdit rychle, tak musim byt pripraven celit pripadnym nasledkum. Ja take jezdim hodne a polisi me nikdy s radarem nestihali. Pokutu jsem nedostal pres 5 let. Nerikam, ze nejezdim rychle, pokud to okolnosti dovoli, ale jezdim predevsim opatrne a ohleduplnne k ostatnim ucastnikum silnicniho provozu. Antiradary jsou v nekterych statech zakazane. Stacionarni radary mas uvedeny v kazde navigaci a tech mobilnich zas tolik neni. Ja osobne bych si ho nekupoval
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
S antiradarem Valentine jsem chvili jezdil a je to parada. Rozhodne me to nenutilo jet rychle, jezdil jsem mozna porad stejne, ale naprosto v klidu. Misto hledani radaru jsem se venoval rizeni.
Pak jsem ale zjistil, ze neexistuje zadna moznost, jak se vyvarovat zmereni laserem. Ten je aktivni az presne ve chvili, kdy te zmerej. Takze driv nereaguje.
A tim to vsechno stava smysl.
Jedina moznost je poridit si k tomu jeste rusicku a to bych neriskoval. Pokud policajtovi radar ukaze nesmysl nebo chybu, bude vedet proc a pekne se smlsne.
Dekuji vsem za prispevky.Asi jsem mel take napsat,ze nejezdim nijak bezhlave a nebezpecne.To uz mam zasebou.V obci dodrzuji 50!Ale nekoukam stale na tachometr a minuly tyden mi namerili z kopce na siroke neobydlene silnici 118km/hod.Pro me je to normalni cestovni rychlost,bohuzel dva body v riti.... Chytli me dopravaci a meli takovou tu prenosnou kameru.A prave pro tento pripad si chci antiradar poridit.Chci aby me upozornil,ze je tam nekde hlidka.to by mi stacilo.....
Pokud ti můžu poradit a nemyslím to špatně ja taky najedu pár tisíc km a víc než antiradar se mi osvědčila vysílačka (C jednak máš aktualní info a hlavně dostatek času s antiradarem máš několik vteřin na brždení na CB o nich víš několik km předem! A hlavně CB koupíš za 4000 komplet a anttiradar po 10000 nejde! A je nelegální teda jak kterej druh! Je to jen na tobě
... servis a diagnostika BMW Motorrad
strnyk napsal(a):
Chytli me dopravaci a meli takovou tu prenosnou kameru.A prave pro tento pripad si chci antiradar poridit.Chci aby me upozornil,ze je tam nekde hlidka.to by mi stacilo.....
Jak uz napsal Alda, proti Laseru ti antiradar stejně nepomůže (tedy pasivní) a kolikrát tě nemusí upozornit ani na ten klasický.. A v obou případech při použití aktivního (tedy rušiče=zákonem zakázaného) si na tobě policie smlsne...
kačeR1100GS
servisak napsal(a):
Pokud ti můžu poradit a nemyslím to špatně ja taky najedu pár tisíc km a víc než antiradar se mi osvědčila vysílačka (C jednak máš aktualní info a hlavně dostatek času s antiradarem máš několik vteřin na brždení na CB o nich víš několik km předem! A hlavně CB koupíš za 4000 komplet a anttiradar po 10000 nejde! A je nelegální teda jak kterej druh! Je to jen na tobě
jo jo souhlas, vysílačka je moooc dobrá,taky mám, jenomže v autě, kolikrát by se hodila i na moto ale jak ji tam napasovat,nebo se dělají i vysílačky na moto??
myslím hlavně kvůli ovládání.....
jinak promě je nejlepší antiradar myšlenka na pokutu a kolik benzínu by za to bylo například moje poslední pokuta byla před 2 rokama, mi v obci, 20m za značkou naměřili 68km/h, jel jsem v pohodě a klidu, jen jsem ubral plyn,nebrzdil.....ale holt už to bylo za značkou tak to stálo 2000Kč a 2 body.....
Upravil convoy dne 15.01.2010 18:50
necha se to resit i takhle http://www.novink...ratka.html
Upravil Rhinoceros dne 16.01.2010 08:03
Vtipný, ale zbytečný - stačí opravdu ta sluneční clonka - mám jí pořád dole a absolutně v pohodě. I ty radary se dají vychytat, když trochu koukáte a přemýšlíte. Jinak není pravda, že by tu masku nesundal, protože v případě, že ho zastaví, tak jak asi budou kontrolovat totožnost?
MALI napsal(a):
Vtipný, ale zbytečný - stačí opravdu ta sluneční clonka - mám jí pořád dole a absolutně v pohodě. I ty radary se dají vychytat, když trochu koukáte a přemýšlíte. Jinak není pravda, že by tu masku nesundal, protože v případě, že ho zastaví, tak jak asi budou kontrolovat totožnost?
No von ma fotku s maskou i na vobcance... Ale prase je nuda, v masce predatora by vzbudil vetsi respekt... Kdo k certu jsi?
No každopádně je to vtipný. Stejně kdyžtak nad tím přemýšlím, tak pokud je v autě při překročení rychlosti vyfocenej majitel, i tak se z toho dá vykroutit po předvolání k MP! Zrovna nedávno jsem to řešil a úspěšně vyřešil Jen to auto nesmí být firemní
http://www.antira...o/d-70284/
jezdím s tímhle a pokud jde o klasickéj radar tak na dva km dopředu pípne. Laser mě chytl jen jednou, ale ubrzdil jsem z cca 60 v obci na 52 bohužel tam bylo 40
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Aniradar je fajn věc sám ho v autě mám... ale když jsme se bavili s koleg od dopravní policie kteří zkoušeli funkci antiradarů na nových radarových měřičích rychlosti AD9 kterými je v souasné době policie vybavována a starší RAMERY 7 jdou do důchodu. pak byl schopný antiradar zachytit měřič až v době když bylo vozidlo již změřeno a vyfoceno.Bohužel záření potřebného k detekci vydává AD9 tak málo že to peostě k včasné detekci nestačí. v ideálním případě antiradar zachytil měřič přibližně 30 metrů před samotným radarem což k zásadní změně rychlosti nestačí.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Mám ho 5 let a už mi párkrát zachránil, je fakt, že nové laserové tě dostanou ale kolik jich policajti mají? Cena je dnes také úplně jinde než byla tak to vřele doporučuji.
třeba Městské policie mají v podsttě jen laserové a ty AD9 jsou už i ve stacionárních radarech. a ve vozidlech s bradavicí. ty jsou sice mikrovlné ale antiradary mají problém s jejich detekcí. stejně. já ho mám a mít budu. ikyž poslední dobou je spekulativní jejich využití vzhledem k uvedeným důvodům.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....