Ahoj všem,
obracím se na vás, zda již někdo neřešil tento problém.
Na dovolené jsem přerval oba zadní silenbloky držící šusplech TT je to rozměr: 25mm průměr a 15mm výška závit M8 z jedné strany vnitřní a z druhé šroub. Nyní se je snažím sehnat, ale zatím bez úspěchu. Nejbližší, co mi nabídli je 30/15 nebo pak firma gufero je schoná mi je vyrobit ale nejméně 100ks. Uvažoval jsem i tak, že bych si nechal udělat těch 100 ks a byly by zde za pořizovací cenu + případně poštovné (cca.20kč/ks) k dispozici. Měl by někdo zájem, či by mi někdo dokázal poradit, kde je sehnat?
Dík Luboš
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Nevím jak přesně je to u TT ale FRN u svý jedenáctky s origo šusplechem taky utrhl silenbloky ,taky nemohl nic sehnat a nakonec koupil origo BMW.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Super nápad, nechat je vyrobit. Kdy by to mohlo být hotové? Já jich beru 10ks. Potřebuju je ale co nejdřív. Taky je mám utržený a motorku dávám do pucu před cestou......cca do pěti týdnů nejpozději.. Díky.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Jarda-vopic napsal(a):
Super nápad, nechat je vyrobit. Kdy by to mohlo být hotové? Já jich beru 10ks. Potřebuju je ale co nejdřív. Taky je mám utržený a motorku dávám do pucu před cestou......cca do pěti týdnů nejpozději.. Díky.
Když to zítra objednám tak do měsíce slibují, že to je hotové, tak myslíš, že do toho jít?
Upravil lpes dne 17.02.2010 23:20
R 1200 GS
Originál silentbloky BMW jsem kupoval začátkem února v Inveltu, jeden za 156,10 vč DPH. Trochu podražili ... Rozdíl mezi TT bude myslím jen v tom, že originál nemá dole díru, ale šroub. Což je myslím celkem fuk. 20 Kč/ks je ale celkem slušná cena / rozdíl.
No, za 200,00 bych od Tebe nakoupil. Tak dej případně vědět, jestli do toho jdeš.
Nechci to nějak kazit ale ty silentbloky normálně míváme, nebyly nějakou dobu protože nám došly a z fabriky je neposlali.. Není to tak, že by byly nesehnatelné. A našim zákazníkům jsme je dávali zadarmo nebo za nákupku.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
No Tomáši, myslím si, že nikomu nic nekazíš. lpes si tuším také rád odpustí investici 2000 do tohoto "obchodu". Ale budu mluvit za sebe: mě tedy určitě nic.
Luboši/lpes, je to asi na Tobě. Když je objednáš - dobře (platí co jsem slíbil), když ne, taky dobře. V TT se pro ně budu zastavovat rád. A ani zadara být nemusí :)
TomasTT napsal(a):
Nechci to nějak kazit ale ty silentbloky normálně míváme, nebyly nějakou dobu protože nám došly a z fabriky je neposlali.. Není to tak, že by byly nesehnatelné. A našim zákazníkům jsme je dávali zadarmo nebo za nákupku.
Ahoj Tome,
nic mi nekazíš, naopak jste mi udělali radost, včera mi od vás volal Míla, že silenbloky konečně přišly, že se pro ně mohu zastavit, tak tak učiním. Moc děkuji. Tohle byla jen má, trochu zoufalá snaha, je sehnat, protože jaro se blíží, i když to zatím moc nevypadá. A proto, že jich 100ks nepotřebuji, tak jsem se zde zeptal. Jinak tedy tuto akci zatím ruším, protože si pro ně dnes jedu do TT.
Upravil lpes dne 19.02.2010 08:45
R 1200 GS
Chlapi sháním silentbloky na F 650 gs a podle horního popisu to bude sedět. Kolik přišly ty z TT? Nebo jste to nakonec řešili někde jinde? Poraďte.
Dík.
TomasTT napsal:
Potřeboval bych alespoň čtyři .... a dva bych potřeboval nejlépe hned
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD