Dnes se mi stala zajímavá věc - chtěl jsem sundat nádrž, rozpojím jednu rychlospojku a když jsem rozpojil druhou, z hadičky vedoucí z nádrže začal přímo chc*t benzin. Důvod? Prasklá rychlospojka.. na obrázku je dvojka, prasklo to přímo u základny.
Zbytek z té dvojky zůstal v jedničce a benzin vesele tekl ven.. Takovou závadu jsem skutečně nečekal
lysak napsal(a):
Me se to stalo taky,nekdy jdou spatne zapojit tak treba casem rupne, koupil jsem pak sice drazsi,ale kovovou a ta uz nerupne.
Ono chce máznout ten o kroužek vazalinkou aby nešel nasucho a ona tam i zustane a pak to jde líp od sebe! A kdyý jde od sebe nepraskne
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Me sla spatne jen jedna a zrovna ta mi asi pri patem rozdelavani rupla,maznuti mne nenapadlo,tak treba priste.
Jinak tady je kovova http://eshop.moto...25741.html
jen si ted nejsem jistej tip prumerem.
Osobne bych dal stejne radeji kovovou
Upravil lysak dne 27.02.2010 14:25
lysak napsal(a):
Me sla spatne jen jedna a zrovna ta mi asi pri patem rozdelavani rupla,maznuti mne nenapadlo,tak treba priste.
Jinak tady je kovova http://eshop.moto...25741.html
jen si ted nejsem jistej tip prumerem.
Osobne bych dal stejne radeji kovovou
co je divnýho na tom pruměru?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
je to 100 % průměr 8mm..ted jsem to kupoval..motoservis Trávníček..s poštovným PPL 640..akorát musíš dát samici nahoru k nádrži..měl jsem taky origo a tam i samec měl jištění..u té co jsem koupil je to normálně průchozí, takže se musí dát dolů..
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
JaraGS napsal(a):
je to 100 % průměr 8mm..ted jsem to kupoval..motoservis Trávníček..s poštovným PPL 640..akorát musíš dát samici nahoru k nádrži..měl jsem taky origo a tam i samec měl jištění..u té co jsem koupil je to normálně průchozí, takže se musí dát dolů..
Takze je tam jisteni, ale jen na jedne strane? Jak se ta kovova vlastne zacvakava???
to nevím..já jsem kupoval to co tam bylo..tzn.plastovou..ale ty kovové budou asi na podobném principu jako spojky na tlakový vzduch..zacvakneš a při rozpojování stáhneš kroužek a vycvakneš
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl