Ahoj. Máte někdo vyzkoušené nějaké čistidlo na plasty? Jedná se mi o takovu tu hnusnou jakoby zažranou špínu, nevím jestli to je mastnota nebo co, ale hadrem a vodou to nejde dolu... Nerad bych to něčim rozežral, poradíte? Díky.
No já jsem si kdysi nastříkal do motoru SDIčka od SONAXu MotorPlast - a na plastovým krytu mi to udělalo takový kapky, jako když špatně nastříkám lak, nešlo to dolu wapkou, jarem ničím. Tenhle víkend jsem vzal ředidlo S6006 a sundal to - s plastem to ani nehlo. A to to bylo (ten nástřik) v podstatě odolný jako lak .
Jinak na impregnaci používám od SONAXu Čistič plastu (taková bílá emulzue) a naprostá spokojenost.
Upravil Tom_P dne 31.03.2010 20:59
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Cidas napsal(a):
Ahoj. Máte někdo vyzkoušené nějaké čistidlo na plasty? Jedná se mi o takovu tu hnusnou jakoby zažranou špínu, nevím jestli to je mastnota nebo co, ale hadrem a vodou to nejde dolu... Nerad bych to něčim rozežral, poradíte? Díky.
co zkusit cistic retezu?
pripadne nejaky motorovy cistic od Bernera...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Cidas napsal(a):
WD 40???? Nezničím tim povrch těch plastů? A to Tempo funguje jako brusná pasta nebo na jiném principu?
WDečkem plastu rozhodně neuškodíš.Spíš naopak.Renoplast je neabrazivní výrobek a na rozdíl od spousty předražených sraček výborně funguje.Složení neznám,ale asi to bude něco na bázi vosků.
já to meju ředidlem jaký mi zrovna příde pod ruku. Většinou to je S6006, 6001 nebo tak něco. Taky to meju Novalonem. To je nějaký svinctvo na myíý traf co používame v práci a taky to jde
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com