vim ze se to uz tady resilo, ze se da preprogramovat mile na kilometry.. ale jen v Praze... je to pro me trosku z ruky .. nevite jestli se to da preprogramovat jednotka nekde na ostravsku popripade nekde v polskem slezsku?
podívej se o řádek níž, téma :,,Spatny ukazatel stavu paliva a dojezdu"
Cituji poslední příspěvek ,,Take mi minulej rok pan Horsky prehral z mili na Km a platil jsem jenom 500,a ted muj kamos koupil take GS 1200 z Anglie a jel do Polska do Bialsko Bialej a tam mu take prevadeli z mili na km a jeste mu nahravali novej softvare a rekli mu kompletni historiji jeho motocyklu, moc si to tam vychvaloval,a platil tusim 150 zlotych,tak pokud se mi to zase zacne srat tak tam take zavitam.thumbs up"
petrsig: kdyby jsi to řešil v tom polsku u Sikory, tak bych si udělal výlet s tebou potřebuju to taky udělat
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
WALTR napsal(a):
podívej se o řádek níž, téma :,,Spatny ukazatel stavu paliva a dojezdu"
Cituji poslední příspěvek ,,Take mi minulej rok pan Horsky prehral z mili na Km a platil jsem jenom 500,a ted muj kamos koupil take GS 1200 z Anglie a jel do Polska do Bialsko Bialej a tam mu take prevadeli z mili na km a jeste mu nahravali novej softvare a rekli mu kompletni historiji jeho motocyklu, moc si to tam vychvaloval,a platil tusim 150 zlotych,tak pokud se mi to zase zacne srat tak tam take zavitam.thumbs up"
jtopman napsal(a):
petrsig: kdyby jsi to řešil v tom polsku u Sikory, tak bych si udělal výlet s tebou potřebuju to taky udělat
jj urcite zajedu do Sikory, mohl bych tak cca za 14.
Zavolam tam(teda muj polsky kolega a poptam se jestli se nemusi objednavat, pak bych zavolal tobe at se domluvime ok?
ok, poslal jsem Ti ještě PM
Upravil Tomano79 dne 15.04.2010 09:06
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Napiš petrsigovi a domluv se s ním, už jsme objednáni
Chlapi dnes jsem byl v Ostrave v BMW a ptal se na diagnostiku kterou se to provadi,uz ji maj ale pouze zatim na 2010 modely a ted cekaji nez jim poslou nejakou redukci na ty starsi modely aby pak mohli delat vsechny rocniky.Ja zase potrebuji prehrat softvare kvuli spatnemu ukazateli paliva.Jinak uz tam maji i novy Lifestyle shop,hadry typu Rally 3 .helmy,apomalu to doplnuji.Tak snad nam tu roste aspon nejake zazemi
BMW GS 1200 adventure
Fajn cena. Minulý týden jsem volal do Inveltu co by chtěli za přestavení mílí na km a řekli mi cirka 1500,- . To si na to radši zvyknu.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Hele já mluvil asi před týdnem se servis manem v inveltu a on říkal 750kč,ale podle mě je větší poptávka než nabídka tak se není čemu divit.Ceny lezou stále na horu.Kamarád byl v Brně v Reno caru na diagnostice a tam mu to dělali za darmo oba ukony
Upravil erikman dne 26.04.2010 21:24
No to jsem blázen. Kdyby jsi napsal že ti to řekli před půl rokem nebo před měsícem tak pochopím že po nějaké době hejbou s cenama ale jestliže jsme se ptali oba v podstatě ve stejnou dobu a jednomu řeknou 750,- a druhému 1500,- tak asi něco nebude v pořádku, že jo?
erikmaan napsal(a):
Hele já mluvil asi před týdnem se servis manem v inveltu a on říkal 750kč,ale podle mě je větší poptávka než nabídka tak se není čemu divit.Ceny lezou stále na horu.Kamarád byl v Brně v Reno caru na diagnostice a tam mu to dělali za darmo oba ukony
jj, v rámci dne otevřených dveří v Renocaru jsem si nechal také přehodit míle na km + celou diagnostiku, vše gratis.
Mno já psal email panu horskému a ten mi odepsal, že za přestavění mílí na kilometry chtějí "cca 600kč".
Napadlo by mne, že cenu dávají podle xichtu, ale když z nás ani jednoho neviděli...
Já mu psal taky email na který jsem ale ani po několika dnech nedostal odpověď načež jsem mu volal a co mi řekl to už jsem tu psal.
erikmaan napsal(a):
..Jo, Jo, pravdu má Milda, provedli mi na mojí 1200GS ADVjak diagnostiku, tak překlopení z mil na km, tváříli se velice příjemně a ochotně a vše grátis. V Inveltu mi tento úkon nabízeli za 750. V RENOCARu se prostě snaží, tak se nebojte zatlačit na cenu, je s nimi domluva.Moje mu kámošovi neprovedli diagnostiku, protože se jim nepodařilo spojit s řídící jednotkou jeho 1150 GSADV, tak se objednal na servis a dnes mu vrátili moto a světe div se vše ZADARMO, mimo "den otv. dveří", jo, jo, zákazníka je potřeba si předcházet :-)) Takže RENOCAR Brno
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.