Nemáte někdo zkušenost s výměnou hydraulického napínáku rozvodového řetězu na levém válci ? Mám obavy, zda pístek po povolení nevypadne do motoru.
Děkuji
hele je hydraulickej??? Já myslím že nee ,že bude klasika mechanickej a když ho vyndáš nemělo by z něj co padat a pokud jo zustane to na vodítku rozvoďáku! Tohle si myslím já mužu se ale mejlit!Tady je obrázek
servisak přiložený následující obrázek:
[13.53Kb]
Upravil servisak dne 05.05.2010 18:27
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Napínák rozvoďáku hydraulickej je, protože při startu řetěz zarachotí, než se dostane tlak oleje právě do toho hydraulickýho napínáku a pak to hned stichne.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
Tak ať je jakej je nemuže z něj nic vypadnout do motoru neee?Kus vyndáš a jinej tam dáš snad? Ale je to na BMW tak bych se i asi nedivil nějakému vejmrdu!!!!
servisak napsal(a):
Tak ať je jakej je nemuže z něj nic vypadnout do motoru neee?Kus vyndáš a jinej tam dáš snad? Ale je to na BMW tak bych se i asi nedivil nějakému vejmrdu!!!!
Pístek vytlačuje pružinka ven, aspoň na druhé straně se okamžitě rozpadne, ale díra je dole, tak se to vysype na zem a ne do motoru. Proto ty obavy.
tak je jediný řešení! Otočit motorku kolama nahoru!Ja myslím že to nebude tak horký ale počkej až co napíše někdo kdo už se v tom vrtal!
..to není chyba, v inovovaném napínáku není pružina vidět, je zalisovaná ve zdvihátku, je to samostatný díl.. Vím o čem mluvím, mám už inovované ve svém BMW R1150GS už rok. V pravém je změna jen v pružině a otvorech pro olej. Ivoš.
Upravil bmwivo dne 08.05.2010 23:02