Chtěl bych zvednout řídítka na 1150GS.3cm/3cm.Budou lanka,kabely,bovdeny dost dlouhé nebo se musí upravit jejich delka?Máte někdo osobní zkušenost?Díky.abbe
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Dost o tom taky v posledních dnech uvažuji. Někde o tom psal Ivan z HK a a dost si to vychvaloval pro jízdu ve stupačkách. Zátím nevím, jestli půjdu do TT nebo do toho od Cyrila. Cena je hodně podobná. Více jsem se o to ale zatím nezajímal. Každopádně u 1150 GS Adv jsou už teď lanka dost naplá, mám přidělaný doraz řízení od TT (radost minulých Vánoc).
existuji nastavce i 35mm [TT, Wund] a ani u tech neni treba se starat o bowdeny
na jizdu ve stoje je to fakt fajn
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Při jízdě asi problém s délkou lanek nebude (pokud se nebude moc skákat nebo jezdit po zadním) , ale když dám motorku na hlavní stojan, tak je tuším naplá hadička přední brzdy.
Měl jsem od Cyrila ty jeho nástavce na 1150 obyč. Veškerá vedení byla dostatečně dlouhá, ale je pravda, že když se řídítka zatočily naplno doleva, tak brzdová hadička byla už dost našponovaná. Nejvíc to vadilo při zamykání řízení, takže jsem řídítka zamykal v rejdu do prava. Doraz řízení nemám, takže nemůžu posoudit, jestli to ještě nějak ovlivní.
Potom jsem je dal pryč a teď mám z Louisu SW-Motech. Nástavce jsou rovné a jsou 3 cm vysoké. Brzdová hadička tolik napnutá už není, je to o poznání lepší. Jsem s nimi spokojený víc, měřím 195 a ty od Cyrila, jak přiblížily řídítka, tak ve stupačkách už to bylo moc blízko. Jinak bych na jízdu ve stoje snesl ještě delší, tak 5 cm, ale to už by chtělo úpravu těch brzdových hadic. Tolik moje zkušenost ze sezony 2007.
Upravil paulik78 dne 11.01.2008 18:10
sorry lepsiu fotku som nenasiel.. navyse ja tam nemam origos rajdy ale take nejake nobl kere su v strede hrubsie ako standardnych 22mm... s kablami lankami a pod kein problem... virklich nicht
Kámošovi Zdenálovi(Pukovi) jsem montoval na jeho 1150 nádstavce od SW-Motech dokonce 5cm vysoký - lanka úplně v pohodě. Má tam i doraz řízení, čímž se sebere brzdové hadici taky trochu její délky, a i to ještě s miniaturní rezervou vyšlo.
to raptor: jaká tam máš řididla značka? máš kabely vyhřívání tažené venkem či vnitřkem? jsou kónické 28,6 nebo std. 22? dík
ps: origo jsem ohnul jak bylo někde rečeno jsou za ,,cihlu zlata´´ cca 5700kč tak pokukuju co kdo má. V katalogu TT jsem nenašel žádný obr v akci
R1150 GS Adventure
stoky na zdvihnutie riadidiel cca 2.5cm cca 650 korun slovenskych... v cene su aj predlzene sroby...neviem ako sa mi podari zohnat..neni to ziadna znacka ale matros aj prevedenie su kvalitne .. mal som ich aj na afrike a par ludi ich uz na motorkach ma a nikto sa nestazoval .. a myslim ze by som vedel v rovnakej cene zohnat aj 3cm
piky kabel na hajtzgrify je vo vnutri... aj som si pozrel znacku tych rajd, aj som ju zabudol ale viem ti viem pomoct s rajdami od LSL alebo LUCAS
No Fanosu, jenže ty tam nemáš ABS, takže ti hadice vede trochu jinak. Puk tam má SW-Motech 5cm a na verzi s ABS to vyšlo - i na hlavním stojanu s předním kolem ve vzduchu je tam ještě rezervička.
Já jsem použil obyč motokrosové naprosto schodné nástavce jsou od 1,5cm tuším do 4,5cm po 0,5cm a cena asi 400kč + koupení nerez šroubů cca 7,30kč pasujou naprosto perfektně mat. hliník jsou i na kónické řidítka 28,6mm cena asi 700kč.
Nemáte někdo na moto magury řidítka co prodává TT prosil bych foto jak vipadají díky
Upravil Piky dne 12.01.2008 18:24
R1150 GS Adventure
Piky napsal:
to raptor: jaká tam máš řididla značka? máš kabely vyhřívání tažené venkem či vnitřkem? jsou kónické 28,6 nebo std. 22? dík
ps: origo jsem ohnul jak bylo někde rečeno jsou za ,,cihlu zlata´´ cca 5700kč tak pokukuju co kdo má. V katalogu TT jsem nenašel žádný obr v akci
Stačí říct:
Magura X-Line na 1150:
Tady jsou trošku vidět nástavce, které jsem používal pro offroad:
Vždyť jsem to napsal - Magura X-Line.
Ale viděl jsem dvoje, které byly naprosto identický ale neměly nápisy Magura, takže můžeš teoreticky mít i nějaký OEM nebo i kopii. Pro KTM se prý jeden čas dělalz bez potisků.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...