Zalezi jaky rotax to je,jestli karbec tak to je to same jak jawa,ale cena bude taky stejna.U strikacky je volnobezka jina az na jeden dil.Sklada se to ze tri dilu a cena je kolem 380e plus tesneni.Pokud mas v okoli nejakou nastrojarnu tak si ten unasec a unaseci kolo nechej vyrobit a kup jen klec s telisky.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
monty> na staré aprilce (taky rotax) sousedovi umřela volnoběžka, ale byly to tělíska vyšoupali se na nich placky. výroba v nástrojárně stála 1500,- fungovaly další dva roky pak už byla mimo kontrolu.
vlada-gsa> jo a měl trochu vydřený aji ty kola? já jen jestli to mám nechat nějak poopravovat aby to nestálo zbytečně moc jsme ji tet koupil a ujel jsem jen 200km
me se taky vydrela, tak jsem ji vyndal a sel za jednim ladicem zavodnich motoru a ten mi rekl, ze je uplne stejna jako myslim z nejaky hondy 600 RR, pohrabal se v krabici a jednu vyndal, fakt byla stejna, jen byla z druhy strany motoru takze jsem musel otocit vsechny kaminky pod tou pruzinou a fungovala 100%. ale stala me litr
D-A-G-R napsal:
Jde nějakým způsobem vypozorovat, že odchází? nebo to je zničeho nic? A na kolik výjde oprava?
Určitě podle zvuku. Ale hlavně si vzpomeň na vlákno "chcípání-otáčky" http://www.bmwgs....ost_263609 - ty špony na snímači jsou z těch tělísek. Takže kdo řešil tento problém, měl by se připravit, resp. už zkontrolovat volnoběžku. A naopak, komu zlobila volnoběžka, tak by si měl očistit snímač...
No a cena opravy záleží na tom, co všechno je už zničené - viz. katalog ND + ceník BMW Krotil pro představu...