Nenašel jsem tady nikde vlákno o tomhle problému, kdyby jsem ho přehlédl a víte o něm, tak prosím hoďte linka.
Klidně se ale vyjádřete.
Jde mi o tohle. Mám F650 ST. Ta má přední kolo 18''. Nic moc špatnýho až na to, že jsem nikde nenašel kloudnej plášť, kterej by podržel i v terénu. Líbí se mi třeba vzorek jako má Mitas E07. Víte někdo o něčem podobném v rozměru
100/90 R 18 ?
Jenom pro info teď je tam Pirelli MT 90 S/T Scorpion a už to je jenom na silnici.
Díky za pomoc.
Upravil MiZa dne 31.05.2010 20:41
=====================
MiZa
BMW F 650 ST
A jakej by byl problem dat tam 90/90/18. Treba Heidenau K60 je srovnatelna prave s tou E07 a za stejny peniz. Ten rozmer co tam mas je na kupovani pneu fakt na pikacu. http://www.pneumo...uct_id=755
spea - ToM přiložený následující obrázek:
To by snad neměl být problém si myslím. Ale předsejenom, kdyby měl někdo zkušenost s podobnou záležitostí, teda obout na kolo o centimetr užší pneu, nebylo by to špatný.
=====================
MiZa
BMW F 650 ST
no mám zkušenost pouze se zadníma a o centimetr vetšíma, ale myslím, že by to nemel být vůbec žádný problém. Vzhledem k tomu, že na velký GS se dávají místo menší (mitas e- 09,07) protože je nedělali v rozměru co byl potřeba. Jediný kdo s tím bude mít trochu problém bude technik na STK. Jinak nikdo jiný.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS