Priatelia som sa asi zblaznil, odobral som predne koleso z 1100GS , normalne povolil 2 zaistovacie imbusy, skrutku zaistujucu hriadel a v pohode krutenim vytiahol hriadel. Demontoval koleso prezul novu Michelinku vsetko OK. A ako to montujem nazad - predne kolo, neviem ako urcit a stabilizovat polohu kola vo vidlach, pochopil som ze oska ( po mojom hriadel ) ma dve hrubky a tym sa robi doraz - cize stabilizuje poloha v smere do prava aby skrutky kotuca nebachali do vidli ( AKA MA BYT MEDZERA MEDZI SKRUTKAMI KOTUCA A VIDLOU NA PRAVEJ STRANE ??? ) a na strane v lavo kde je rychlomer to cele musi byt nadoraz az po vidlu s prihliadnutim na distanciu ABS senzoru atd. ALe toto cele mi nejako nefunguje, bud sa ta hriadel predlzila alebo vidli su nejako zle ale nechapem to ako to ma byt. Ta hriadel na strane pravej kde su tie dve diery asi na tahanie von ma byt v akej polohe voci vidle ??? dierky maju byt skoro uplne otvorene ??? Lebo potom mam medzeru medzi skrutkami kotuca a vidlou asi 0,5mm co asi tak byt nema, ak tu osku natlciem uplne dnu distancia pri kotuci je v poho aj na druhej strane pri vidle vsetko ok (distancia ABS , skrutky kotuca dokonca aj blatnicek je v strede kolesa ) ale hriadelka mi trci na lavej strane asi 3-4mm za koncom vidli, cize o nejakom stiahnuti vidiel pomocou zatahovania nieje asi reci. Snad sa da pochopit kde je problem.
POMOOOOC NECHAPEM KDE JE CHYBA.
Upravil horac dne 03.06.2010 23:59
Je mozne ze sa mi stratil nejaky distancny prvok citam vo fishoch ze model RS/RT nieco take ma mat. Ma to aj GSo, je to niekde na tej pravej strane ??
Upravil horac dne 04.06.2010 00:36
dal si ten náhon správne - do drážky vo vidle? to by mohlo nadnášať a posunuť cele koleso, ak som to dobre pochopil smerom k opačnej vidle ako je náhon